!

Ja, vädret blev ju riktigt ok. Har just ätit en skål med glass och maränger (bland annat) och ska ta mig an Sannas utmaning om att fara ut i elljusspåret och springa. Hon tyckte att vi skulle ut, men ångrade sig sen, men nu så ;)

En dag i staden

Nu är jag trött och hungrig efter en dag av shopping. Jag har bara ätit en banan i morse, men vadå?
Jag handlade diverse nödvändiga saker. Och nu har jag knappt några pengar kvar, och jag hänvisar till min slogan.
Mina planer för idag är att först äta, sen äta efterrätt, sen kanske om nån timma när jag vilat upp mig så åker jag till stallet.

You could 'cause you can so you do

Ruffa var jättesöt idag, som alla dagar, men hon var jagad av hemska geting/brems-mutanter så hon tyckte att det var lite jobbigt. Jag red barbacka en liten tur på 30-40 minuter, och travade på ängarna. Jag hade sprayat glansspray över hela henne så hon var nästan lite hal, hehe.


Efter det har jag slappat och legat i solen, med boken Min bror vinden och en skål med frukt. Jordgubbar, vattenmelon, banan och ananas. Mumsigt värre!

  

Snart så

På tisdag eller onsdag nästa vecka åker nog Ruffa och Josse ut till Bodan. Jag ska med och fota deras förhoppningsvis galna upptåg när de släpps i hagen.

Lördag och stadsfest

Idag stadsfesten alltså. Några åk i min favoritkarusell, en hamburgare och lite pengar spenderade, sen var jag rätt nöjd. Träffade lite intressant folk, som Tannia! Lite sjukt faktiskt, jag kommer säkert inte träffa henne nåt mer i sommar.
Men men, hon såg då glad ut, som vanligt=)
Jag mår lite halv-illa, solskenet (WOW!) har gjort så jag fått spänningshuvudvärk (antagligen eftersom vi varit utan sol i flera veckor, så jag är ovan) och sen karuseller efter det.

Mamma bara tjatar och tjatar. Jag vill dra av mig öronen så jag slipper höra.

Oj, när hann klockan bli så mkt?

Nu har vi sett One Three Hill, hehe.

Imorn blir det stadsfesten på dagen, jag måste shoppa oxå. Jaja.

Bye bye Nisse!

Nu ska jag strax med mamma och handla, men först ska jag berätta vad jag gjort idag;
Jag och Cissi (Och Ruffa och Josse såklart) red över Bergsbydammen. Jag vet inte om hästarna gått där förr, säkert inte Ruffa iaf. Alltså en massa brusande vatten, bro och rätt redig ström av bilar. Hästarna var lite uppjagade, men vi hoppade av och ledde dem över. Gick galant.
Sååå, det blev att rida på andra sidan idag. Rätt trevligt, vi galopperade rätt mkt och så. Kul kul=)

Och så for Granis idag. Hon var lite tjurig att få in i transporten, hon är ju van vid det, men det var väl ett tag sen. Stark som få iaf!
Till slut gick det, ni hästmänniskor vet vad jag pratar om nu; hästen tjurar och tjurar och sen bestämmer sig för att gå in. "Nämen, varför tvivlade jag de där 20 minuterna? Det här var ju inte så farligt! Om ni har slutat med vad ni nu hållr på med (typ muta, dra, övertala, piska, m.m) så kan vi vä fara nu?"

/M.

Urk igen

Min mage känns lite som en sten, blev lite mkt cola och chips ikv.

=)

Okeeej, vad har jag gjort idag? Inte så mkt, men en bra sak är att jag har varit ute och sprungit! Som jag sa till mamma när jag kom hem: "Jag är bara muskler, typ inget fett." Fast sen har jag mest muskler och ingen kondis p.g.a mina jävla fötter=) Men att springa är härligt.
Jag har nästan kommit på vad jag ska tatuera när jag bli "vuxen". En blåklocka. Jag får den där känslan, ni vet.

Iaf, jag sprang förbi Josses hus och pratade med henne ett tag, kollade på hennes fina nya häst=) They're going to do great things for sure=)

Nåja, om kanske en timme eller så kommer Abbe, och Anna är på väg hit snart tror jag, känns fint just nu=)

(Många smileysar i detta inlägg, har jag rätt?)

Urk

Jag vaknade för en kvart sen. Det är fel, fel, att gå upp så här sent. FEL!

Jag och Ida var på bio igår, vi såg Sex and the City- filmen. Den var rätt bra, man började nästan gråta på vissa ställen och började skratta på vissa ställen. Och efter det tiggde jag och Ida till oss biljetter av biljett-mannen och åkte karusell! Det var bara vi två som åkte!



Iaf, ikv kommer lilla Abbe och hälsar på!=) Jag hoppas att han och Hedda funkar bra tillsammans, det skulle vara jättekul om vi fick en kompis till Hedda i hundgården. (Inte för att hon sitter där inne så mkt just nu, men i vinter så)
Tyvärr så kanske jag inte hinner träffa honom så länge, för jag och Anna ska vara barnvakter. Men det spelar inte så stor roll!
Och en annan sak! Bea och Katrin har skaffat kycklingar! Anna och jag kollade på dom igår, de var jättesöta. Jag höll i Cola och Sprite och vad de nu mer hette=)

Och ännu en till sak, (det märks att jag inte uppdaterat på ett tag!) jag hoppade med Ruffa igår. Hon var svettig när vi kom in, hehe.
Well, jag ska äta frukost nu. Och sen måste jag väl ut med Hedda. Tjing!

Hihi, jag är för trött nu!

- Det där med popcornen var en fejk så ni alla vet.

Hihi, idag klev jag upp kl 13, det är nog mitt rekord. Jag måste typ vända tillbaka dygnet, men inte just idag. Nån annan dag.
Btw, jag var inte till stallet idag! Känns knäppt. Men imorn så! Cissi ringde och frågade om jag kunde hålla lektion för henne imorn, men hon skulle inte dit förän kl 17 och då ska jag på drakrodden. Nån annan dag.



?!

http://www.maniacworld.com/making-popcorn-with-cell-phones-II.html


Ja? Vad ska man tro?

Måndag

Idag höll jag lektion för Cissi, hon fick hoppa lite och träna lite över bommar osv. Jag bossade typ runt henne, men det behövs. Det var rätt kul iaf, men när jag skulle rida hade det regnat så mkt att det var lerigt och blött på banan. Jag tänkte hoppa lite, men jag tror jag väntar tills det är lite torrare ute.

 
Fart var då ingen bristvara.

Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på onsdag ska jag på drakrodden (eller vad det nu kallas) med Therese och Adam. Sen på torsdag så kommer Abbe och hälsar på, den lilla dvärgschnauzern som kanske ska dela hundgård med Hedda=) Blir kul. Jag och Anna ska oxå sitta barnvakt den kvällen.

Och jag ska rida hos Julia med Ida nån dag, jag längtar=)

Varje dag lär man sig något nytt!

Jag kom på idag att jag inte vet mycket om så kallat "solexem" hos hästar, trots att både Josse och Granis har det. Så jag sökte upp lite information. Här hos Ridsport iFocus:

http://ridsport.ifokus.se/Default.aspx?ArticleId=eeb00a7c-ea8a-494b-be5f-1cbbbec05e7c

Jag tycker synd om småhästarna, båda två har kliat av sig halva manarna och svansarna. Tur att Ruffa inte är så drabbad.

Mnå, pussgumma.

Nu har jag varit i stallet, det var kul! Jag och Cissi red ut, men vi blev attackerade av styggmygg så vi fick vända. Stackars Rufus var helt täckt =(
När vi red tillbaka över ängen så travade Cissi "runt ett hörn". Jag hörde ett skrik "gvvaaa!" och så såg bara Josse. Gräset var så långt att Cissi försvann när hon ramlade av!
Hehe.
Hon skulle testa om hon rörde marken. Obviously.


Jag ska typ till travet snart.

Hun' I'm home!

Blev inte så länge vi var borta, men det var ändå rätt kul igår=) Jag pratade med Carrow i ca 2 timmar oxå, jag höll på att skratta ihäl mig där på slutet, vi lyssnade på Walters ljuva (?) stämma.
Nu ska jag köra moppe till stallet, jag saknar min vän mkt. Hon var duktig igår, vi gick väl sådär en timme, en och en halv, och tjänade 300 kr. Inte dåligt ändå.
Och så fick vi gratis fika =}


Nä, jag ska verkligen fara. Jag orkar bara inte kliva upp från stolen.

Nu.

Midsommar

Jag ska snart fara till stallet och göra Rufus i ordning, sen blir det att traska runt med barn. Pappa och Sanna far i förväg till sugan, så kommer jag och mamma lite senare. Jag kommer ju måsta duscha och sånt efter stallet.
Well, GLAD MIDSOMMAR!

Liten sammanfattning!

Idag har jag hunnit med en hel del grejer, jag cyklade till Anna och hjälpte henne fota Fuga (Eller Fufa, eller kanske Ruga?! Hur var det nu igen?)
Sen skyndade jag mig hem för att hinna med halv tolv-bussen till stan, och hann precis med Bureå-bussen när ag kom fram. Där handlade jag lite dryckyogurt (KÖP INTE, det är inte värt det!)  Gina klippte mig, det var skönt, sen tog jag bussen till stan igen. (Vädret var cp, när jag for till Bureå var det fint väder i stan, när jag närmade mig Bureå började det regna, när jag blivit klippt var det perfekt väder i Bureå, och det började regna på väg mot stan igen. Sen blev det fint.)

Efter det gick jag till Carro (hittade rätt hus till och med!), blekte hennes hår och färgade det rött. Skitsnyggt! Vi såg mumin =]
Nu kom jag just hem från stallet, jag testade lite bett och sånt. Bea och co. har målat stalldörren och fönstrena. SCHNYGGT!
Imorn ska jag jobba med Rufus på tuvagården, mamma ska tydligen med, och sen ska vi till Ljusvattnet. På söndag ska vi ha "stallkalas".

Det var väl det mesta. Ciao!

 Anna och hennes tuperade hår innan vi gjorde slingor! ;P

 Jag och Cissi som gungar i "familjegungan" på Tuvagården!

 Rufus spetsar öronen!

 Nymålade stallet!

Justja, justja

Imorn blir det att få håret klippt (yey!) sen ska jag till Carrow och bleka och färga hennes hår :)
Justja, och på midsommar ska jag jobba på dan!

Well

Gissa vad jag gjort idag? Målat stallet. Det ser jättefint ut!

Jag orkar inte skriva nåt mer, för en gång skull. Förutom att jag inte vet vad som händer på midsommar. Blaha blaha.

Sunshine every day?

Jag hörde att det skulle bli bättre väder framöver, hoppas hoppas!

Changes

Jag ar varit i stallet från kl 14 till kl 21. Jag och Sara möttes där och red ut i ca 1h, 30 min. Det var rätt så kul. Bea kom in och mutade oss med fika på Tuvagården om vi städade upp resterna av en ensilageboll, för hon var rädd att det fanns råttor där. Jätterädd.
Det slutade med att vi flyttade alla vagnar och grejer, och ställde dit bord och krattade, klippte gräset... m.m. Vi fick alla ett riktigt städryck! Jag och Sara städade i sadelkammarn, i stallskåpet och lite överallt! Blev rätt bra.

Vi har oxå pratat om stallets framtid; Bea sa att de tänkte stänga för så att det bara är fyra boxar kvar (+ Barions förra box, som ska bli förvaringsställe för foderlådor och lite annat!). Det kommer alltså bara vara Dimma, Dyfra, Wilma, Ruffa och Josse kvar. Josse kommer inte att ha en box, och de ska allihop gå ute på lösdrift. Fast vi har boxarna ifall det blir kallt eller blött. Om alla hästar dessutom går på rundbal så kommer det inte bli så många givar.
Först var jag ledsen för att Ruffa inte skulle få hennes gamla box, som ligger lite avsides i stallet, men det kommer nog bli jättebra! Ganska skönt att vara så få i stallet, man får bättre koll på var ens grejer är, och det blir mysigare!

Mjo, jag är nöjd.

Nämen!

Anna har visst gjort om lite på på min blogg, jag är bara tacksam! ;)

Funderar på att gå och lägga mig, men måste städa lite inne hos chillorna först. Jag tror Spike skulle bli glad om jag lät henn springa en stund, men hon smiter bara in i våra rum, den rackaren!

 

Mums!

Hehe, finns det nåt bättre än kladdkaka?

Kladdisch!


Ombytligt väder

Nu har jag varit i stallet, och ridit till och med! Dampade lite smått, men med goda resultat! ;P
Hästarna var söta i hagen, Granis och Josse galopperade fram till mig när jag kom, men Rufus var inte lika pigg efter vårt pass. Hon skrittade nån meter, och började sen beta.
Dom gillar iaf apelsin.

Såklart började det regna igen när jag skulle köra moppe hem. Jag är inte ens förvånad.

Okeeeej..

Igår sa mamma att vårt internet hade lagt av. Jag litade på att hon gjort allt i sin makt för att fixa det, så jag orkade inte riktigt pallra mig upp för att kolla.
Jag antog att bloggen skulle få ta en liten paus, men just nu skriver jag för allt ordnade sig.

Det hände något rätt sjukt idag, jag och Anna for för att handla hårfärg på Coop (det är inte vad jag antydde på) och när vi skulle fara regnade det något så jävulskt! Seriöst, småspik och snöbollar (regn och hagel) föll från himlen. Innan vi kommit ut från parkeringen var vi blöta ända in till skinnet. Just nu är det sol ute, snacka om ironiskt.


Nu ska jag äta innan jag faller omkull.

Mhm

Morgon, och såklart är det grått ute. Jag som ville till Storhamn idag. Well, sucks to be me.

RUFFA, idag var du en stjärna

Thanks for all you've done for me
Just been yourself, calm and forgiving
I'm not scared anymore
My soul can rest in yours




Woops, vad hände egentligen?

I mitt huvud har jag redan spenderat alla pengarna! A fool and her money will soon be parted - That's me!

Ge mig nu!

Mmmm, jag ska beställa från Börjes för pengarna jag tjänade idag! Det var ändå mest Ruffas förtjänst att jag fått de här pengarna!
- Ett svart träns för 123 kr (Billigt billigt, som Parlinotomtarna skulle säga!) Ska inte använda nosgrimman, så det spelar ingen roll att det är en hannoveransk en.
- Ett bett för 79 kr, hennes två andra bett är jag inte riktigt nöjd med. De är för små.
- En grimma för 25 kr. Så billigt att jag inte kan motså!
- Halkskydd till stigbyglarna för 11,50 kr. Jag blir tokig på att fötterna glider ut hela tiden! Rätt så billigt oxå ;)

 Bilden är tagen från www.borjes-tingsryd.se

Beställ något med mej så delar vi på frakten? (A)

Safety first? Right.

Nu är jag hemma. Det har varit en utmattande dag! Jag och Sara red (eller jag red, hon gick med Josse i släptåg) till ursviken där JoyPeak hålls. Det tog en och en halv timme drygt. Och när vi kom fram var det hur mycket folk som helst! Vi sick-sackade mellan bilarna, och red in på området.
Det fanns en plätt där hästarna samlades, vi blev sju stycken. Det var väl kanske tre shettisar, två russ, Wilma och Ruffa som gick. Russen och shettisarna var jättefina! Och de hade westernsadlar, så de såg ut som indianhästar! ^^
Vi gick i tre timmar, och tog några pauser. Det var en aldrig sinande ström med småbarn och föräldrar. Efter ett tag blev det nästan kaos. Inte speciellt organiserat eller säkert.
Vi red hem igen, och gick ned i vattnet på ett ställe längs gunsenvägen, Wilma plaskade så det skvätte ;)




Dagens klockrena fråga:
- Är det en riktig häst? Det var en kanske 10-årig pojke som frågade. Hon står ju så stilla.
Nä, hon är av plast.

Det var ändå ganska coolt att rida igenom ett festivalområde. Hästarna var fantastiska!
Sammanlagt så har hästarna skrittat i 7 timmar.

Stalldag

Jag och Cissi har borstat hästarna, och smörjt sadel och träns. Jag hann smörja Ruffas sadel, Ruffas träns, Josses tränsJosses stigbyglar och Josses... Vad heter det? "saken-som-går-från-sadeln-till-under-svansen". Allt det innan hon smöjt klart sin sadel! Vi skulle nog sitta där än om jag inte smöjt Josses träns.
Klippte Ruffa lite, det var nästan på tiden.

 

  

 (Bara för att den är så ful!)

Nu står hästarna i sommarhagen, söta va? :)

Just got to say it all before I go

Har suttit uppe nu på morgonen (!) och lockat Sannas hår inför hennes avslutning.

   

Vet inte vad jag ska göra mer idag. Stallet antar jag=)
Katrin sa att de har släppt ut hästarna på bete, så det blir väl att dra mig dit med kameran!

Vet inte om jag sa att jag klippte Frida igår, hon fick en väldigt kort frisyr, och hon såg nöjd ut att allt håret var borta.
Haha, när jag bara klippt håret från pannan till hjässan så såg det ut som värsta hockeyfrillan! x)

Vad skönt!

Pratade med Sara för ett tag sen, vi ska bara gå med hästarna från 12 till 15! What a relief!
Jag trodde vi skulle vara där hela dan, nu får vi riktigt bra betalt i jämförelse med tiden! WIE!
Saras mamma skulle ringa och se om vi får låna transporten, annars får vi väl rida dit.

Ett tips!

Jag har gjort slingor i Sannas hår nu, blev skitbra. Använde Schwarzkopf Poly Blone Summer Look Reflexes, ni vet, den med tuperingteknik. Väldigt lätt att använda, och med jättebra resultat!

Mnå, nu fick jag typ ångest.

Mår lite illa, har förätit mig på godis, misstänker jag.
Fick ett sms av Katrin, hon kunde inte fixa transport utan vi måste ringa och fråga 4H-gården om de har en vi kan låna. Eller om vi kan låna nån annanstans. FUCK IT!

Hehe

Just nu har jag minnesförlust och deja-vu-upplevelse på samma gång.
Jag tror att jag har glömt det här förut.

- Steven Wright

Such a boring day?

Ännu lite klagan om vädret; BLÄ!
Jag och Sanna ska gå ut med Hedda snart, jag tjatar och tjatar. Sen ska vi kanske fara och köpa slingmedel på Coop. Och jag ska till stallet och kolla läget. Kl 18 ska jag klippa Frida.
Jag vaknade kl 11 idag, wow!

Punkt punkt punkt

Heaven's so close, and heaven's out of reach.

Fan.

I think I'll start it over

Imorn ska jag klippa Frida, ser fram emot det! Då ska jag klippa lika längder, feminin form. Blir ett bra tillfälle att jobba med min disciplin!
Jag är lat.

I felt like home...

När jag vaknade kände jag hopp; solen sken lite försiktigt utanför fönstret! Det var nog lite som en tillfällig sjukdom, typ huvudvärk, för det gick över.
Cissi ringde (sådär i perfekt tajming som alltid) då jag just kommit till stallet. Jag hade just gett lunch.
Vi red ut längs cykelvägen, men svängde in på en rätt så stenig väg (lite för stenig, Ruffa kändes lite ömfotad) som leder uppför berget, men den började kännas mer som en klippig väg än en stenig väg så vi red på en stig som går en bit bort.
Det var roligt.
Ni ska få en vacker illustration:



Och så vidare..

Long night in front of my beloved friend; The TV.

Jah. Blev ingen ridning för mig idag.
Vet ni vad jag har gjort på eftermiddagen? Jag körde moppe till Shell för att tanka, jag var genomblöt innan jag kom till stallet. Där gav jag hästarna lunch i hagen, men kom sedan på att de borde få vara inne några timmar för att torka. Så jag gjorde i ordning i boxarna, fyllde nytt vatten, slängde in lite hö. Hästarna såg rätt tacksamma ut över att vara inne.
Sen, iskall, körde jag moppe hem. Då var jag mer än iskall, kändes som jag frusit fast på moppen.
Och jag fick inte skjuts hem från ridningen, pappa ska på middag med jobbet och mamma jobbar till halv åtta. Jag vill inte ut i det här skitvädret igen! Kommer säkert ha en dunderförkylning imorn!
Pappa tyckte att jag skulle cykla hem. NO FREAKN' WAY!

Cissi ska typ ta ut hästarna ikv. Eller så tvingar jag mamma att skjutsa mig.
Jag tycker synd om mig själv som missar sista ridningen.


(Det här skrev jag för nån timme sen, men bloggen var elak och dissade mig.)

Pourin' down

En blöt Hedda och Matilda kom in i värmen.  Jag kommer bli något förkyld!
Och köra moppe till stallet, känns inge vidare. Men kl två ska jag fara!

 Riktigt snyggt!
Yeah right.

Huvva!

Usch igen, för nu ska jag ut med Hedda. Kommer inte bli roligt, ring 112 om jag inte är hemma på en timme!
Det skulle föreställa ett skämt, torris.

'Cause we need a new song like a new religion

Usch usch usch! Typ värre väder idag!
Vaknade för typ 10 min sen, Sanna börjar kl 12 lr nåt idag. Den stackarn har fortfarande skola! MOHAHAH!

Jag har ingen lust att fara till stallet, för då måste jag och min moppe trotsa blåsten. Men jag ska dit, två kanske, så att jag kan ge lunch.
Ruffa är min ängel.

Go away, come back!

Jag verkar inte vara en väderguru trots allt. Visst, jag hade rätt på regnet, men jag förutspådde inte en hel dags regn och rusk. Jag kanske gjorde nåt fel, såhär skulle det ju inte bli?

Nu är Sanna och mamma hemma, och Sanna har (såklart) handlat en massa. Och mamma oxå, om man räknar en tröja och två linnen mkt. Men ingenting till mej.



You taste so sweet,
But I can't eat the same thing every day

1 av 2

Nu regnar det så smått, skiner solen imorgon är jag ju värsta vädergurun!

Kom ut ikv.
Låt oss gå i regnet.

Hedda är galen!

Gissa vad jag såg idag?!
Jag var ute med Hedda, och den skiten sprang lite som hon ville i skogen. Så jag började leta lite så smått efter henne, och promenerade lugnt över en äng. Då ser jag längre bort ett rådjur. Och efter rådjuret två små rådjurskid! JÄTTESÖTA!

Ruffa fick sin motion på banan idag, jag testade att tömköra (för andra gången, men idag ensam). Hon var rätt duktig, fortfarande svår att göra halt med, men ändå rätt så mkt bättre!
Banan är jättedammig, så jag är dammig nu. Och Ruffa blev dammig, och tömmarna. Och spöet. Tss.

Hoppas solen återvänder. Skulle vara perfekt om det regnade lite smått nu i natt, och blev sådär varmt och skönt imorgon.



   

Klockan är mkt.

Jag borde sova. Hehe.
Kommer nog inte kliva upp så tidigt imorn.

- How about Aquaman? I like Aquaman, he can breath under water and talk to fish!
- Yeah, great - He has all the same powers as "SpongeBob"!

Houdini!

Hihi, ensam hemma. Och klockan är snart två.
Ni ska bara veta hur duktig jag varit idag! Jag for och handlade på Coop - själv. Jag lagade mat - själv. Jag for till stallet. (Okej, dit far jag nästan alltid själv.) Och ännu mer fantastiskt - Jag har städat!
Alla smutsiga tallrikar har jag ställt i diskmaskinen, jag har diskat upp diverse formar, och inga saker ligger framme. Sensation!

Josse är en rymmare. Hon stod, oväntat, i en hage. Men fel hage. Den är tyvärr inte hel, men det har växt en massa grönt, fint gräs där. Så jag ledde in henne i en hage som gick att stänga, men ca 3 min senare märker jag att hon är ute.
Så jag hämtade Bea och påpekade detta, hon fixade fram ett batteri för strömmen, och tvingade ut Katrin. De ville inte känna på tråden för att se om strömmen funkade, så de tänkte släppa in Josse i hagen, och vänta tills hon försökte rymma. Jag for innan det hände åt, men jag kan tänka att de skrattade gott. Zip! Rätt åt rymmar-hästen!

Matilda; VUXEN SOM FÅ.

Jag har städat idag, det känns som det är mitt hus, bara för att jag har varit ensam hemma i en och en halv dag. Imorgon så ska det komma lite folk, vi ska grilla och mysa=)
Kände mig väldigt duktig, fick värsta rycket och gjorde iordning lite för imorn. Sen såg jag South Park. Jag har alltid tyckt att det är knäppt. Men nu var det roligt, och knäppt.

Klippte Cissi idag, hon blev ganska kort. Fast inte kortare än jag. Hon har rätt så trassligt hår. Fast det är fint när det är kammat.
Vi red ut en sväng, sådär 2 timmar, det var skönt att det inte var så varmt idag. Igår var det nästan för varmt!
Jag och Anna låg på stranden i Storhamn och degade. För skönt alltså!

 Hihi!

Nu far vi ut på stranden...

Ska bli så skönt, mhm =)
Har gratis sms!

The rock candy's melted, only diamonds now remain

Jag, Anna och Sanna var på stranden idag! SOMMARKÄNSLA 2008!
Solen, vattnet, sanden. Jag flyter.




Och man kan köra moppe i klänning utan att frysa fast!

Och ändå är jag hemma halv elva.

I helgen blir det jag, Hedda och stora huset! Min SSH börjar på fredag, listar du ut vad det betyder så grattis. Annars kan du du ju alltid sväva i ovisshet.

Idag var jag på äventyr med min MoppS^^ i stan, something went seriously wrong. Jag höll inte i kartan, men det var roligt att blanda sig med tungtrafiken!

Trevlig kväll!

Det var jättekul ikv, och hela dagen har varit rätt så bra. Och imorn är det skolavslutning!

Värt.

Nu har jag varit i stallet, och mockat och fyllt vatten.
Värt inlägg, va?

1 Juni - Första badet!

Sanna - Doppade sig först (den skiten)
Anna - Doppade sig först andra gången
Jag - Doppade mig flest gånger

Bilder kommer nog senare!