Take one word, you said

Luletown idag alltså, jättekul! Vi har shoppat en hel del, ätit gott och bara haft det bra.

Snart ska jag väl iväg till stallet och motionera min kluns <3 Der blir antagligen att flytta hästarna till Bodan på onsdag, och det känns mkt bra med nya ridvägar och att kunna bada och sådär!

Jag åt just jordgubbar med glass, det var inte dåligt ska jag säga!

Wouldn't it be nice

För ovanlighetens skull red jag lite dressyr på en äng med Rufus, och det gick jättebra! Hon var nästan framåt ;)

Imorn blir det Luleå med Anna, som tur har jag lite pengar på kontot nu! Så nu ska jag skämma bort mig lite :)

The kids are fucked up

Igårnatt for jag till stallet innan jag hämtade upp mina föräldrar som var på middag och roade sig. Jag hade med mig smör och grejer mot myggen, men det var värre än jag trodde!
Hela Ruffa var typ svart! Eller iaf seriöst prickig! Katrin hade militärmyggmedel så jag smetade typ en hel sån flaska på hästarna (A)



Typ sämst bil eftersom Ruffa vägrade stå still, men man ser typ ovanför grimman hur hemskt det var.

Hey now

Än en gång; jäklar vilket väder..! Att gå i stan var inte nådigt, man blir rätt trött av värmen. Men jobbet var helt ok.


Bilden nedan är från gårdagen, i Storhamn. It's the asia-pose.



Snodd från Annas blogg!


I'm the truth to your lie

Snart ska jag fara och jobba, men gårdagens ledighet var härlig! Jag, Anna och Anna var i Storhamn och badade och bara tog det lugnt. Skönt sådär i den värsta hettan. Sen var jag och Anna på bio och såg Transformers 2, mest action men när det kom ett skämt så låg jag typ ner!

Idag verkar det inte lika varmt? Fast det är kanske för att jag knappt varit ut nåt. Jag sov i uterummet, och där var det svalt och skönt hela natten! Till skillnad från mitt rum, som är en bastu typ.

Nu ska jag väl gå ner och fika!

In the dark I’m out of sight

Var just hos gullan och gick på en kort promenad och sen smörjde jag in hennes ben med örtliniment och hoppas att det ger nåt! Sen smörjde jag in henne och Juicy med smöööör, som typ varje dag. Tur att det är billigt, för jag drar då på rejält! Blir skönt när den värsta myggtiden är över!

Nä, imorn är jag ledig och jag funderar på att fara ut och springa en tur nu eller på en stund. Sweet.

Drivn' around in ma car

Det var hur varmt som helst i mitt rum i natt, så jag vaknade och la mig utanför istället. Alltså i soffan.
Och imorse skulle jag egentligen ha cyklat till jobbet, men så sa mamma att pappa lämnat bilen hemma för att jag skulle slippa gå omkring på stan hela dagen medan jag väntade på att nästa pass skulle börja! Skitbra! Så nu är jag hemma och tar det lugnt, och p.g.a en dubbelbokning så är jag ledig med lön imorn! Sweet! Så då blir nog antagligen Storhamn med Anna!

I'll be fine

Ändå härlig dag, stan med Ida och Josse och vädret var himmelskt! Om än lite för varmt ibland. Nu är jag hemma, fick skjuts av Josse i snyggbilen (A) Och vi städar vår bil nu så sen blir den nya snyggbilen? Hehe. Nu är fönsterdelarna avtagna, så nu är det bara att cabba ner om man vill! Sweet!

Senare ikv ska jag ut och rida, och sen jobbar man imorn!

Summer was painted on our skin and those secrets hidden in our childish lips, they would die for a kiss

Jäklar vilket väder! Jag cyklade till stallet där vid elva, och det var då varmt ska jag säga!
Men det känns som att sommarn kommit till slut, men det blir säkert ett regnoväder idag igen?

Nu snart ska jag, Josse och Ida till stan. Hoppas man inte avlider i hettan, hehe!

The truth may be out there, but the lies are inside your head

Puh, i stan var det hur varmt som helst idag! Jag "svängde" förbi Royal idag och köpte elastiska bandage och liniment för att se om Ruffas galla på bakbenet går ner sig lite. Ska börja med att linda endast bandage över en natt och se om det gör nån skillnad, som skoarn rekommenderade mig att göra. Hon har ju inga problem av det, men annars kan de tydligen vara svåra att bli av med. Fast å andra sidan, är man 26 år så ärdet ju förståligt att vara lite stel och ha lite "åldersproblem" här och var!

Läste lite om gallor på olika hemsidor, och det verkar inte vara alldelens för lätt att veta varför de uppkommer. Eller ens om de alltid är farliga eller inte. Men nån skrev att de kan ses som ett varningstecken, och att någonting bör förändras. Jag har ju på senaste ridit varannan dag, och lite längre, kanske jag borde börja rida varje dag nu ist för att hålla igång blodcirkulationen. Jag tror jag ska göra så, för det funkade ju förr.

Vid 19 ska jag och Josse/Lisa ut och rida iaf, blir säkert kul och då får vi se hur Josse känner sig i benen. Hon var lite stel som sagt igår, med långhovarna.

I love these summernight, the sun never sets

Åh, vilken härlig kväll. Ensam i spåret vid midnatt. Frid.

I would drop it all again for you

Oj, vilken dag! Jag cyklade in mot stan där vid ett-två och hann inte mkt längre än förbi Tuvan innan det kom en störtskur regn! Och det var ju hur varmt och fint som helst på dagen! Jag kastade mig in under ett stort träd och fick stå där med cykel och allt i minst en kvart. Tog mig sen till stallet ändå, men blev lite blöt. Sen har jag stannat där tills jag kom hem för en stund sen.

Rolf var hur som helst och skodde idag, väldigt välbehövligt, eftersom Josse hade jättelånga hovar! Och det är bara 7 veckor sen sist, och det såg ut som 10 veckor! Typ fukten och näringen i gräset som gjort sitt!

Imorn ska jag in till Royal och handla, blir bra det! Har till och med bil, för pappa är snäll och kör moppe då ist!

Hey now, it's time

Jag är väldigt nyvaken hehe, men det verkar vara hur fint som helst ute! Jag kollade temp och det stod 26+ men det litar jag inte på! Jag ska duscha och göra mig  i ordning och käka nåt sen cyklar jag in till stan.

Skoning kl 16.30 YES

Juicy Troop och Honey Pie <3



FULASTE BILDEN EVER. Men det kan man väl bjuda på! Hihi, kolla bara x)

I'm not tired of using tecnology!

Åh, vad jag är trött! Vädret är en höjdare nu jämfört med veckans regn och moln. Jag och Anna har ätit kladdkaka på Tuvagården och, jag vet inte, vi som satt där och degade lr nåt!



När jag såg det här dog jag typ, tänk vad som hänt med teknologin! JAG VILL HA DET SOOO BAD.

She's gonna give you what you want

Då ska man upp "tidigt" och jobba imorn, känns väl ok bra! Jag har haft en rätt bra kväll med Phish Food-glass ♥ och en del Psych-avsnitt.

 

Bild från midsommar hos Erika

Spotlights don't do you justice baby

Vilket fint väder det blev, helt otippat! Jag ska cykla iväg nånstans, kanske båtis och hälsa på Anna, vad vet jag? Jag tänkte fara till stallet, men kommer jag väl dit så stannar jag säkert hur länge som helst och jag tänkte göra nåt annat idag oxå! =)
Jag hittade på en massa saker som borde göras i stallet, typ städa upp på ridbanan osv.. Och det är ju jag som hittar på sånt, och ingen annan är väl peppad på att fixa och städa så det slutar med att jag gör allt själv!

Senare idag ska jag klippa Ida, som sätter i löshåret idag. Vi får hoppas att allt går bra!

Igårkväll var det fest och grill hos Erika, maten var goood! Jag hade en trevlig kväll, och jag och Carro gick till Alba som hade öppet :') Lyckliga var vi!

She wants it, uh! x)

Nu är det nog sovdags för mig och Carolineeee... Imorn jobbar jag med barnridning på Tuvan kl 13-15, Carro får väl hoppa runt bäst hon vill! Sen är det hem och göra sig i ordning inför midsommarkvällen! Blir sweeeet!

Pepp!

This was a surprise!

Jag vaknade nyss, och trodde det var mulet ute och så går jag ut och överraskas av strålande sol! Så härligt!

OCH ABBE ÄR HÄR, TJOHO!

Always on my mind, always in my heart

Mysig stallkväll har det varit! Hästarna står ju på betet nu, så de är lyckliga och myggbitna!

När jag var ute och red så fick Ruffa en stor sten i hoven så jag fick hoppa av och ta bort den, och på tre sekunder så var hon täckt av myggor, typ tusen miljoner triljoner! Jag blev rätt upprörd för det såg så hemskt ut att vi vände hem på direkten. Fast så hade jag ju varit ute rätt länge oxå...

It's just tonight

Nu fjällar jag jävel =) (Ni förstod kanske att smileysen var lite ironisk, men på ett sätt kanske inte! För jag vill bort med allt!)

Jag tänker inte lägga upp nån bild.


Jag kom fram till att det här har varit bra för Miss Vanity, det kräver lite uppoffring att ses på stan som en jävla mumie+shineface av allt jävla smorsel. Jag har inget jävla smink, inte någonstans! Jag som trodde att jag inte kunde gå ut utan att fylla i mina ögonbryn eller nåt. Wow alltså.

"I look like a sick person. And I don't do sick person." - Samantha Jones.

I don't want this

Morfars begravning var idag, inte alltför munter tillställning men efteråt var det bättre! Jag ser ut som ett fnas och gömde mig på bilderna. Men jag är då len som en barnrumpa på ställena där den gamla huden trillat av, bra det iaf.

Sen dess har jag först varit på Royal (bästa butiken typ?), där köpte jag skor till Rufus, myggmedel och lite andra saker som kan vara bra att ha på sommaren, och sen varit och jobbat en stund. Om ett tag ska jag iväg till stallet och rida, och smörja in Ruffa rejält med medel mot myggorna!

Only by the night

Planerna i veckan då;

Tisdag, idag: Fara en tur till stallet väldigt snabbt och kolla läget. Sen se film lr nåt.
Onsdag: Begravning, fika hos mormor, förhoppningsvis hinna köpa skor till Rufus och myggspray och sådär, sen jobba 16-17.30. Hoppas på att jag inte ser alltför hemsk ut.
Torsdag: Skoning, förhoppningsvis och rida. Ta det lugnt och hoppas på att jag börjar se ut som vanligt. Fast bättre!
Fredag: Ta det lugnt på dagen, rida och sådär. Sen grillning och fest hos Erika!

Jag hoppas, hoppas, hoppas att allt löser sig snart.

SKINCULTURE 7

Felåt Josse! Men just nu är jag skitsnygg som ni kan se själva på bilden nedan, och rätt ångestfylld eftersom jag inte vill bli sedd irl. Jag borde få lite cred för att jag visar upp de här bilderna så ni får se vad som händer.

 

Då vet ni det iaf.

SKINCULTURE 6

Jag vet då inte alls hur saker bli idag, mitt ansikte är värre än någonsin, någonsin och jag vill aldrig visa mig igen.

UHU. Och jag jobbar imorn. Och idag måste jag typ cykla in till stan och köpa skor till Ruffa och sen ska hon skos. Jag vill bara lägga mig ner och dö.


ÖLASJFHAKFHBAKFHAKJFHKAJFHSKUFHAKUFAKJ

SKINCULTURE 5

Now, my last peel is done, done! Gud, vad skönt! Vi får väl se hur jag ser ut imorgon bitti!
Jag ska fara en snabbtur till stallet och lägga på hästarna regntäckena och ge dem lite kvällsmat och sen chilla resten av kvällen! Och så soooovaaaaa..!

SKINCULTURE 4

Okej, nu är det inte roligt alls! Inte på en fläck! Mitt ansikte ser typ ut som en gammal gummas! Helt sjukt obehagligt!



Ser ni?! Jag vill bara bli klar nuuuuuu!

Inte så kul att måsta gå runt på stan, inget smink får jag använda heller. Jag får väl skylla mig själv som började överhuvudtaget! Hoppas som fan att det blir värt det.

Jag har typ problem att äta, kan liksom inte öppna munnen så värst bra för det stramar så mkt! xD

And I'm breaking

Låt mig sova några timmar till? Jag ska jobba, sen gå på stan en stund, sen jobba lite till. Sen stallet. Tur att jag inte behöver kliva upp tidigt imorn!

Inte så värst pepp, nej, och min hud stramar mer än någonsin och jag ser typ gammal ut? Tur att jag bara har kvar en peeling och att jag får göra den ikv. Sen är det bara är vänta...

SKINCULTURE 3

Min hud är mkt spändare idag, ni ska se alla smårynkor jag kan åstakomma om jag gör lite ansiktsrörelser! Och så fortsätter den se sådär blank ut, hur jag nu ska förklara?

Fortsätter med den 3:dje peelingen ikv!

SKINCULTURE 2

Nu sitter jag med mitt gegg i ansiktet, smärtan har varit mkt bättre idag, eller rättare sagt, den gick över mkt fortare. I början vill man ju bara dö. Men man får väl härda, tänkte jag.
Jag har roat mig med att se Rocky och kunde han kämpa kan väl jag?

Undrar vilken färg jag har i ansiktet sen när jag ska ta bort det här?

SKINCULTURE!

Jag glömde säga att jag fått min peeling från skinculture för nån dag sen, jag blev riktigt imponerad av den korta leveranstiden på 4 dagar från att jag beställde från England. Jag och mamma började med vår behandling igår, och jag har bilder att visa!



Jag har märkt att det inte är många i Sverige som verkar ha testat Skincultures peelingar. Men jag får väl se hur det går och visa sen!




2 st Skinculture Peel 4000, och aftercare.




Aftercare.

DAG 1: Efter att ha använt peelingen en gång igårkväll (har 3 gånger/dagar kvar) så måste jag bara säga AJJJJJJ! Grymt smärtsam process, men vad hade jag väntat mig? Det kändes som att någon pressade glödande järn mot mitt ansikte typ? Så skulle man stå ut i 90 minuter... Det svalnade väl litegrann, men jaja..
Idag är mitt ansikte lite rödrosigt, som om att jag har blivit solbränd ungefär, och huden känns spänd och torr på något sätt. Jag och mamma ska fortsätta med nästa peeling ikv...

Haha, jag gissar att ni undrar varför jag gör det?

Those long days

Då har man varit och jobbat på Joypeak då, om jag får för mig att göra det igen nästa år - Slå mig riktigt hårt!
Jag fattar inte vad det är för fel på folk ibland?

Men hästarna var duktiga iaf, och snart släpper vi dem nog i stora beteshagen, det gillar dom nog!


Let go my hands, that's the way things go

Vaknade ensam hos Carro, jag trodde att hon hunnit fara med bussen till Luletown, men hon hade visst inte ens kommit hem igårnatt!

Jag fick mig iaf på en buss till Örviken vid 9, och hade min subwaymacka med mig sen igår <3 Gott värre!
Här hemma har jag inte gjort så mkt, städat, gått ut med Hedda, kollat upp grejer med jobbet och sådär. Snart blir det att dra sig till stallet, och ge sin häst lite motion!

She knows it's to late

Godmorgon, är ni lika trötta som jag? Gårkvällen/natten var riktigt najs, med olika ställen hela tiden och både både nya och gamla vänner!





Bilderna är vackert oretuscherade.

Ain't gonna play nice

Jag måste försöka slå saker ur skallen och försöka tagga till ikv! Jag tror det blir jättekul, bäst på fest osv...
Stan och stallet ska hinnas med idag, och lite förberedelser oxå såklart.

Gårkvällen var riktigt mysig. Jag har typ fortfarade ont i magen?

Look at them reading lights, look at me, look at you

Man ska inte fika så mkt att man mår dåligt, men godis, tårta, bullar, jordgubbar och mer godis..? Jag är ett tjockt barn i själen.

Tagg för imorn, sommarlov och bra vänner!

They can't control you

Då har man sommarlov då! Det har varit rätt fullt upp hela dagen, med Josses balfrisyr och smink och fotning. Sen så for vi såklart dit och tittade, det var hur mkt folk som helst som skulle in! Fina var de iaf, och det är ju kul att se människor man känner. HAHA.

Jag ska nog sova snart, jag får väl se när jag skriver igen.

Oh, how could I forget?

Ingen ville spela brännboll idag! (A)

"Efter" skolan cyklade jag in till stan, och började följa efter en rymmare längs tuvavägen. När vi närmade oss stan tyckte jag det var dags att göra nåt, så jag och min nya vän vände om och började promenera tillbaka mot Tuvan.
Tur att allt löste sig så bra!



Gullet.



Snart, eller senare ikväll ska jag och Rufus ut och motionera. Det är ganska roligt hur ens planer kan gå lite snett, men jag klagar inte!

Goodnight and goodbye to you!

Snart börjar veckan, men med det slutar oxå skolan..! AWESOOOMMMMEEEE.

Idag har jag gått barnridning med Gullan, lite glupsk var hon! Lisa gick med Josie, och det var inte mycket folk ska jag säga! Det går kanske bättre nån annan dag.

Jag och Josse har fixat med frisyrer och sådär nu på kvällen, rätt sweet!

Flumm flumm.

I know what it feels like

Okej, jag for till stallet ändå..! Imorgon går jag till och med på barnridningen med Rufus. Gullan.

Det är kaos i stallet, btw. Grejer som ska säljas på loppis överallt. Jag som hade städat skitmkt!
Jag har suttit och ringt folk rätt mkt nu på kvällen, och försöker få dagarna att gå ihop. Jag blev helst plötsligt väldigt upptagen känns det som!





Metro Station - Kelsey. Låten jag lyssnar på mest just nu.

Boys will be boys..!

 Tack till de fina gossar som ställde upp med att ta på Carolines bröst igårnatt så att hon kunde klara sitt mål!
(Ta kort när minst 3 olika killar tar på hennes bröst)









Som sagt, tack igen!

While the radio collides to the sound of our heartbeats

Vaknade upp i Carros lägenhet ensam, den morgonpigga (?) människan var antagligen redan i Luleå då! Jag drog up på stan och trängdes med folket, inte alltför pigg och fräsch.
Men jag ser fram emot en lugn helg, även om jag inte har Ruffa nåt... Suck.



Ibland så blir allt inte som man tänkt sig!

And so on...

Okej, nu ä vi tillbaka hos RW, trötta som fan och bör egentligen sova. Ändå bra kväll, men den spårade lite där vid slutet...

Jag har en helg ledig nu alltså, najs!

Music, friends and candy..

Jag har verkligen jobbat på mkt idag! Stallet är typ glänsande? Haha, ni fattar.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det blir nog kul, jag spenderar ju kvällen med RW och TB! : D



Poowww! *Popmoves* - Nit nit! *shrimpmoves* - Knuckles > Woodeiiwoodeliiiwodeliii! *awesome fingermoves*

Jag blev sen imorse, det tog hur lång tid som helst att sminka sig.. Jag borde väl försöka dra ner lite, hehe! Sjukt. Fast är man Miss Vanity så..?

När jag kom fram till skolan var det bara jag, Therese och Carro där, och vi och vår svenskalärare for till Tuvagården och fikade gott fika! Lite flummigt blev det kanske, för sen for vi tillbaka till skolan och spelade kubb med Mickan och Erika som var lite sena.




The MILF HUNTER (RW) and The Thessie-Boy sitting on a big red couch!



ÖRNIIIIIEEEE!

Om ni undrar så är rubriken min och Carros nya bästa... hälsningsramsa.. Eller vad det kallas!

Now it's gonna get harder and it's gonna burn brighter and it's gonna feel tougher, each and every day

!

Shut your eyes and drift away...

Både plus och minus idag!



R.I.P Morfar!

And I'll swim the ocean for you

ÅH, EN LEDIG DAG!

Jag och Anna tog första doppet igår, ingen var riktigt peppad så det blev ingen tävling i år, utan vi gjorde det samtidigt!
Misstänker att jag lät som något skadeskjutet djur! Kallt var det!

Gårdagen var faktiskt riktigt bra, på skolan hade vi egen hårvård hehe! Vi skulle egentligen ha städat men vi var så få att vi fixade till våra egna hår, så jag har både fått mitt hår färgat och klippt. Väldigt skönt måste jag säga.
Och sen träffade jag folk på stan och åt en subwaymacka, delicatoboll och päronsoda med RW och TB!



Vackert, eller hur?

Hur som helst ska jag och Anna nog fara in till stan senare och göra nåt kul=)