Semester

På söndag bär det av till Piteå där vi har hyrt en stuga, just brevid Piteå Havsbad och vi stannar där ändå till fredag.
Jag hoppas det blir bättre väder, då det vi tänkt göra är att bada, bada och bada... Jag vill kunna ha bikini och en tunika över, solglasögon och ligga i den varma sanden och läsa en bra bok!
Mamma ska nämligen jobba en vecka i Piteå, och ville inte köra fram och tillbaka.
Hedda följer med, och vi ska hälsa på hennes famlij! Hon är ju född pitepalt faktiskt.
Jag längtar jättemkt, hoppas verkligen dom är hemma!

image7

Ha det bra, så kanske vi ses senare =)


På resande fot...

Mamma har fixat fram en del pengar, närmare 50 000 kr och i höst/vår ska vi utomlands! Jag längtar, jag har bara varit i England/Skottland och i några nordiska länder, och aldrig någonstans där det är varmt!
Vi funderar på någon vanlig semesterort, även om mamma tyckte Malta skulle vara kul.

image6

Teneriffa skulle kanske vara bra? Nåt tips?

Asså shiet

För några veckor (eller en vecka, kanske, om jag ska vara ärlig) sedan började jag träna Pilates, eftersom vi fick en träningsdvd. Pilates var jävligt jobbigt, särksilt i rygg och nacke, men man blir ändå väldigt avslappnad på något konstigt vis.
Från början var jag väldigt positiv, eftersom det är en rolig träningsform, men idag testade jag på Qigong, och det var nästan ännu bättre! Man blir kanske inte lika stark som i pilates, men genom att andas långsamt och göra lika långsamma rörelser kändes allt väldigt lugnt och behagligt... Det är då inte sista gången jag gör det!
(Särskilt som man bör göra minst 5 minuter per dag)

Här i Skellefteå regnar det, likt resten av Sverige antar jag. Jag vill ha sol!

Igår var jag på stan med Anna, men det känns som alla affärer har samma saker som sist jag var där, och vi stannade inte så länge. For hem till henne ett tag ist.