Härliga stunder

Igår var jag och Helle ute och red i solskenet - i två hela timmar. Min rygg, mina ben och min rumpa lider idag.
Kazzandra var jättefin, periodvis, när vi skrittade. Hon har en tendens att börja öka farten så fort man tar i tyglarna, och sakta ner så fort man släpper, men hon är verkligen fin annars. När vi skulle trava så blev det nästan race igen, hon vill hela tiden springa fortare och fortare. Båda hästerna föll i galopp minst två gånger, men vi skulle ta det lugnt med Kazzandras ben å allt.
Ridtur + Härligt väder + bra kompis = Härligt!

Sen så for jag till Helle, hon hade kalas, hehe! Jag hade köpt en parfym från The Body Shop, och ett par örhängen. Jag ångrar att jag inte köpte en parfym till, det var deras Moonflower Eau The Toilet. Luktar så himla gott ju!
Jag handlade upp mina 450 kr (+ nå mer) hursomhelst, jag köpte skjortan! Men den kostade bara 299 kr istället för 499 kr! Tänk  om jag hade köpt den dagen innan lr nåt, så hemskt det hade varit...
Nu är den härliga, rutiga, skogshuggarskjortan min iaf!

Ha det bäst! Snart kommer sotaren, och sen ska jag nog köra ett pilatespass... Om jag orkar.

Hedda ligger och sover å sött just nu, hon tycker nog att jag är tråkig som inte går ut med henne, men det regnar i Skellefteå idag.

image5

Visst är hon fantastiskt söt?
Krampåer.

Midsommarhelgen

Var hos en kompis på midsommar, samma ställe i flera år nu, lika kul varenda gång. Vi somnade vid 5 nångång, då var solen redan uppe igen, och lyste in på oss i husvagnen. När vi vaknade vid 12 var det ganska varmt.
Vid 16 for vi till travet, då det är midsommartrav i Skellefteå och jobbade. Vi stod i kiosken och gjorde popcorn, sockervadd och slush bland annat. Något stressigt, men ändå väldigt kul! Tjänade 450 spänn, som var högt över min förväntan! ^^
Så nu är jag rik, och kan köpa den där skjortan jag vill ha... Den kostar 499 kr, så över min prisgrupp, men den är så fin! Vill ha! Måste ha!
Men jag får väl se...
Nyss sydde jag om en blus med spets till ett linne med spets, jag är mkt bättre på att sy än vad jag först trodde. På syslöjden får man ju bara damp, för att det krånglar.
Nu äter jag glass med maränger, gott gott!
Bye bye /Matilda

Åhhh

Jag måste på stan igen! Var och shoppade idag, men såklart hade man för lite pengar, har ju hittat en lila tunika och de HÄRLIGA lila jeansen som jag velat ha länge - på 50% rea! Bara ingen köper dom före mig O.o
Jag tänker inte säga vilken affär - då kanske nån snuvar dom framför mig! *Pathetic*

SOMMARLOV <3

Asså shiet, jag kan inte fatta det. Dagen som man väntat på i flera månader är äntligen här, den första morgonen då man kliver upp utan press och ansvar. Men ändå, jag har liksom inte fattat det än.
Och alla kompisar, de bästaste och härligaste i hela världen, det känns knäppt att vi aldrig kommer gå i samma klass igen. ANMÄRKNING: Detta är den första gången jag vågat tänka tanken ut.
Jag är ganska bra på att "glömma" bort viktiga saker, eftersom jag inte vill ta itu med dem jämt. Det är som att knuffa undan alla tankar och bara tänka på den positiva sidan.
Som Anna påpekade, att hon inte riktigt kommit på att det var sommarlov än, och jag svarade att jag nog skulle känna sommaren dagen innan skolan började om igen.
GYMNASIET den här gången. Utan mina vänner.
Hjälp?

Wow!

Jag har fixat och trixat med designen, och det var faktiskt mycket lättare den här gången!
Idag har jag jobbat lite, alltså målat vår brygga med oljefärg. Det tog en knapp timma, men jag är helt slut nu...
Efter att ha kollat runt lite på andras bloggar och style.com så har jag hittat lite klänningar som jag tänkte lägga upp ^^

image9 BCBG Max Azria 2007
Jag vill ha den! Så söt med pärlorna och allt.

 Betsey Johnson 2007  
Härlig klänning asså, och med hatten var den ju kul ^^
 Bottega Veneta 2007
Snygg!