Oskar Linnros - Sundbyberg

4,5 timme till helg! Borde man ju överleva va? Sen ska jag hem till Bergsbyn och tvätta.. Tvättider är ibland svåra att få, neh? Tur man kan fara hem så man har nåt att rocka i på fredag!

Ja, imorgon alltså. Det blir tjejkväll hos mig, men bara något fler tjejer än jag räknat med! Kul!

Och det tvingar mig oxå att städa, och det är ju bra...

Nedanför kommer lite bilder som Ingo tagit i sommar, snodda från facebook.Säkert! - Någongång Måste Du Bli Själv

Jag har varit supertrött idag, men jobbade bara tre timmar på morgonen så kunde springa hem och sova någon timme, och nu är jag snart på språng mot jobbet igen...

Fick klart att jag är ledig i helgen, och det känns fruktansvärt bra! Fredag blir det jag och Erika som hänger hela dagen, sweet!

Cat Power - I Believe In You

Har handlat en ny "byrå" idag, som jag fyllt med allt smink och hårgrejer som jag haft liggande på golvet sen jag flyttade till min lägenhet...Och jag har hittat mitt borttappade fotoalbum efter att ha letat en hel del!

Jag simmade med Ida och Josse idag, sen for jag hem och diskade och städade, nu börjar jag bli lite för trött för att vara vaken, så.. God natt!

Panic! At the Disco - But It's Better If You Do

Jobbar mitt första nattpass ikväll, från 21.30 ikväll till 18.00 imorgon.. Jag hoppas jag får sova så att jag klarar av att vara vaken på dagen imorgon! Och kvällen, så klart.

Idag har jag lekt med Rw, vi gick och hämtade bilen på verkstaden och for runt, fikade hos farmor och sådär.

Och bakade brownies <3

Bon Iver - Roslyn

Igår tryckte jag och Erika subway-mackor och cola, sen gosade jag ner mig med chips och godis i sängen och såg Vänner, och så kom Adam med Snapple och polkagrisar till mig!

Jag är lite trött hela tiden måste jag erkänna, men ska ändå pallra mig och simma så jag har gjort något idag!

Simma och tvätta, det blir alltså planen.

Coldplay - Yellow

Har just fått "helg" tills på torsdag..

Ska bli skönt, särskilt som vädret var galet imorse. Jag gick till jobbet och blev genomblöt och såg knappt nåt annat än mina egna fötter under paraplyet som jag fick hålla i ordentligt!

Sidovindar och spöregn gillar jag inte mycket.

Men imorgon ska jag hänga med Miss E. Awesome!Snygga brudar på fest.. Jag är en kanin ;P

Mumford & Sons - Little Lion Man

Chill dag på jobbet, kom in och sa "Vill du kliva upp?" Fick till svar "Om en stund", gick och la mig på soffan och vi snarkade båda två i 1,5 timme till!

Det verkade ett tag som att jag skulle behöva jobba hela dagen, men det löste sig till slut, och snart ska jag iväg och klippa min lilla mormor!Har glömt säga det, men färgade håret för typ en vecka sen...

Robyn - Call Your Girlfriend

Är sämre än sämst på att blogga, men det beror mest på att jag inte har nåt roligt program att redigera mina bilder i... Nu får det gå utan det.

Har fått upp tvn på väggen, jag gjorde inte mycket... Jag har ju en händig pojkvän, score!Idag har jag varit och inredningsshoppat. Eller kikat, det finns så mycket fint men så ska man ju välja ut några saker av allt som man hittar! Min lägenhet är inte stor nog för allt jag skulle kunna tänka mig.

Men! Jag inhandlade en lampa, likadan som jag har i köket. Och en skylt. Väldigt liten.Ikväll ska vi ut och vandra, innan dess ska jag sortera och fixa lite grejer (om jag orkar).
Och övertala Adam till att vara händig igen och fixa min lampa.