Den Svenska Björnstammen - Vart Jag Mig I Världen Vänder

Förkyld. Men bara i halsen.

Igår var jag inne hela dagen, själv. Hann laga mat och baka, städa, diska, dammsuga.. Dricka en hel del te.
Bäst var när Adam kom förbi på kvällen, mysigt! Och jag slapp vara ensam absolut alla timmar på det dygnet.

Men idag så kommer T-Boy förbi och vi får se om jag får något annat sällskap ikväll i form av Erika eller Adam, Anna och Nils...

Så det blir helt klart en bättre dag ^^Adam Green - Novotel

Idag och imorgon jobbar jag, lördag och söndag har jag tagit semester! För då ska jag klä ut mig till Lara Croft och gå på maskerad.

Igår var jag ledig och var ute och red, och provade en annan sadel som jag tror ska funka! Men nu har jag helt nya ridsår såklart!

Paramore - Ignorance

Hur som helst, i veckan är jag ledig någon dag och då blir det att fara till Ragvaldsträsk och rida Bestis hoppas jag! Eller Beppu som pojken säger.The White Stripes - We're Going To Be Friends

I helgen var det halloweenfest, som förra året blodade jag ner mig! Främst för att det är så roligt, och dessutom praktiskt när man har alla grejer hemma.Fattar inte hur man kan bli så populär när man är lite kladdig och sårig, men det är väl en helt okej grej att bryta isen med ute på fest; "Haha, oj vad råkade du ut för på vägen hit?!"Idag har jag hängt med Adam hela dagen, han var lite bakis men vi har varit hem till både mina föräldrar och hans, vi blev bjudna på god plank-stek och marängtårta.

Lite ont i magen nu men det är värt det!