The story Of The Impossible - Peter Von Poehl

Sitter och äter lunch och klockan är inte ens tio... Ja ja. Jag jobbar idag och sen har jag helg!

Jag jobbade igårkväll, först på ordinarie och sen 30 min i ske-hamn. Men fick betalt för 3,5 timme så det var väl inte superonödigt... Sen sov jag hos finaste pojkvännen <3

Igår var jag och red Bestsporren oxå, for en snabbis på Royal innan och inhandlade en ny sadelgjord och ett par ridskor, och det var välbehövligt båda grejerna.

Han var fin, lite het men den här gången var jag ju förberedd så det blev inge onödigt spring. Eller mest på stället, men sånt får man ta ;)

Men när vi skulle upp för backen i intervaller, och han fick trava så jävlar sa det bara pang och tokgalopp! Jag måste erkänna att jag har saknat att galoppera fort så jag var väl inte jättearg... Hehe!
Hur som helst var det jättefint väder och riktigt härligt :)

MY HEROINE (Acoustic version) - Silverstein

Jag hatar att jobba natt, man får sova max tre timmar i sträck åt gången, jag kan inte sova mer än tre timmar när jag kommer hem OCH jag kan inte sova ordentligt på flera dagar efteråt!

Jag känner mig helt förstörd! Tänker inte ta på mig mer nätter frivilligt.

Annars idag förutom att vara trött så ska jag på p-möte, städa och tvätta och så har jag en pluggdate! Därav städandet.

Och skjutsa Sanna nu på morgonen ska jag tydligen oxå.

Camera Obscura - James

Mår lite illa, har tryckt i mig en hel del fika idag på Emma och Kim's baby-shower, dom hade både jättegod smörgåstårta, kladdkaka, bullar och jättesöta cupcakes. Sen är jag rätt trött sen natten jag jobbade fredag - lördagmorgon. Sov väl 4-5 timmar på natten och en timme när jag kom hem.

Har annars hängt med Adam och lite folk resten av helgen, det har varit mysigt att få träffa han på dagtid istället för en liten stund på kvällarna som det har varit resten av veckan, det blir inte mycket tid att rå om varandra, så att säga :) Och sen blir det alltid så sent så dagarna efteråt brukar vara lite tuffa, iallafall för Adam som kliver upp tidigt, hehe!

Fixade mamma igår innan hon skulle ut på middag med hennes apotek-kompisar, satan så söt! Hon kan när jag vill ;)

Nu ska jag sova och hoppas att jag mår bättre imorgon då jag ska jobbaaaaaaaaaa...

Radio Dept., the - You Stopped Making Sense

OJ, vad duktig jag är på att uppdatera - Not.

Ikväll jobbar jag natt, 22-10, har inte mkt koll på morgonrutinerna, blir att läsa alla fusklappar som finns när jag väl är på plats. Hoppas vi överlever. Och är någorlunda glada, båda två.


Imorgon efter 10 är jag LEDIG NÄSTAN TVÅ HELGDAGAR :')

Jag ska sova, sminka mamma som ska på middag och sen blir det kanske lite ölhäng och hockey (yeye...) hos Steef.