Neon Trees - Animal









Bilder från i lördags, lite dans och bus blev det allt!

Bob Hund - Blommor På Brinnande Fartyg

Idag blev det Universeum, har kollat på hajar och apor och anakondor och gud vet vad!
Alla var lite bakiströtta, men det funkade iaf.

Nu ska jag börja tagga Bob Hund!

Panic! At the Disco - Build God, Then We'll Talk

Dag 22 - Det här upprör mig

Människor är nog det som upprör mig mest. Trångsynta människor, människor som är falska, elaka, långsynta och allmänt dryga. Eller bara som hetsar upp sig över världsliga saker.



Moneybrother - Born Under A Bad Sign

Nu har det varit mycket jobb och kvällar med killarna som är här, de har varit ute tre kvällar i rad och jag kunde vara med igår!

Vi kom till Avenyn och skulle nånstans, men jag och Jeepers hoppsahoppsade iväg och gick på en bar och drack en öl men det var inget drag, de andra hittade oss tillslut och då drog vi på Bryggeriet, tog nån shot, sen ville jag och Jesper dra, vi sa inte ens till dom andra, utan Linda hittade oss av en slump, så vi drog direkt!

Det blev Sticky Fingers, förjävla mycket folk och rejv på dansgolvet! Det var en bra kväll iaf.




Jag känner att det var evigheter sen jag la upp en JAG ÄLSKAR CAROLINE-bild, och den här är bara så bra!
Hon har just typ bitit mig i rumpan och tycker hon var jätterolig!

Camera Obscura - The Nights Are Cold

Har varit ute på en timmes promenad nu på kvällen, riktigt skönt och lite kallt.



Hehe, snart kommer den här bruden och hälsar på!

Eliza Dolittle - Pack Up

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Dagen då jag fick körkortet. En lyckans dag helt klart. Och friheten som man får med det! Och sen på sommaren kan man cruisa runt i jeepen nedcabbat och bara njuta.. Längtar så mkt!

Babyshambles - Fuck Forever

Dag 20 - Den här månaden

Har det hänt sjukt mkt! Jag har flyttat och börjat jobba på ett nytt jobb, festat i Göteborg och navigerat mig runt.. Det har varit sjukt kul att flytta för första gången.

Men det har varit många sena kvällar och långa dagar... Och mycket handlande :P




Och en del flumm...

Juliette & The Licks - Hot Kiss

Så var man vaken själv igen, som varje morgon. Och gör man ens ett litet ljud så börjar mina UNDERBARA rommates skruva på sig i sömnen. Igårmorse, en timme innan jag skulle upp, så mumlade Erika nåt högt i sömnen och jag satte mig upp och sa "WHAT?" Jag tror vi båda drömde....


Igår köpte jag en volumaster för 120 pix. Som fått.

MGMT - Electric Feel

Dag 19 - Detta ångrar jag

Jag vill inte ångra något, har det som motto typ. Eller, vissa saker ångrar man kanske, men det man gjorde då ville man göra..

Det finns däremot ett ögonblick jag mår lite dåligt över ibland, som jag brukar tänka på.. När Ruffa blev akutsjuk och jag trodde hon hade kolik och jag fick panik och bara försökte få upp henne och få henne att röra på sig, men hon bara ville lägga sig ner. Jag blev typ galen och drog, knuffade och slog på henne för att få henne att reagera. Och så hade hon tarmvred och hade fruktansvärt ont. Och jag gjorde verkligen inte det lättare för henne.
Det skäms jag över, fast jag inte visste om det och trodde jag gjorde rätt.

Panic! At the Disco - But It's Better If You Do

ska strax iväg mot jobbet, eller bussen en timme innan jobbet iaf! Mina jävla roomies fortsätter sova... Jag är inte bitter!

Var och fikade med Tine och Jennifer och Linda igår, det var mysigt, även om vi inte var så nöjda med fikat på caféet.. Eller jag åt kladdkaka, kan inte bli så många fel på det, nästan jämt gott ju!

The Libertines - Music When the Lights Go Out

Bildbomb från i morse!













Yeasayer - Rome

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Jag måste säga min 18:e födelsedag, mest för allt som kom med att bli myndig! Det känns inte som jag levde förän jag fyllde 18 typ, haha!

Och snart fyller man 20.. Tiden går fort när man har roligt!

Mumford and Sons - Winter Winds

Riktigt bra kväll igår, ojämn förfest däremot då vi i början bara lagade oss lite mat (eller jag lagade, de andra var fortfarande bakis och satt och stirrade ut i luften typ), sen såg vi en tjejfilm och började så smått.

Jag satt alltså under täcket i soffan och körde höger/vänster med en öl och en cider!

Vi flummade runt ett tag, kastade popcorn (syns idag) och sen tog vi bussen till Hb, sen 5:an för att ta oss till Trädgården men kylan fick oss att dra in på nåt annat ställe, och vi började dansa direkt och slutade inte på hela kvällen! Vi fick undvika skumma stalkers, vissa ville aldrig ge upp!

Men vi dansade med andra stjärnor, snodde awesomehattar, dansade twist och skrek! Vi norrlänningar vet hur man gör det alltså!

Men, ska fortsätta på listan.

Dag 17 - Mitt favoritminne

Oj. Jag vet inte riktigt. Men ett som inte är hästrelaterat hade jag tänkt mig på.
Jo, jag var ute och gick med Hedda, det var mitt i sommaren och vi gick förbi en äng vid gamla Innerviksvägen. Och ibland brukar jag släppa Hedda på ängar för att hon ska få springa och då la jag mig på en vit höbal och lyssnade på Augustana. Jag kände mig så lugn och det var så fint ute. Riktig ensamtid (med Hedda).

Moneybrother - Here Comes the Vain Again











Gårkvällens förfest, men tjejerna drog ut och jag satt och plockade på min gitarr och sov!



Babyshambles - La Belle et La Bete

Lugn dag idag, har städat på salongen en del, och snackat lite skit, hehe! Och handlat efter jobbet.

Borde som träna lite, ska nog ta tag i det snarast.

Dag 15 - Min första kyss

Hm, vet inte vad jag räknar som min första kyss. Jag var rätt liten. Orkar liksom inte.

First Aid Kit - Sailor Song

Okej dag, rätt lugnt och trevliga kunder. Och fick sluta en kvart tidigare, så kom hem en halvtimme tidigare än vanligt hehe!

Jag är lite trött och så, men ska försöka peppa mig till en kvällspromenad ändå.



Min roomies!

Dag 14 - Mina drömmar

Jag har en del saker jag drömmer om att göra. Resor och att se platser är ju klart, men det jag egentligen vill göra är att köpa en egen stor gård med mycket mark runtom, ha ett stall och hästar. Att ta hand om allt varje dag, att rida ut i skogen och bara känna lugnet och samtidigt känna att man alltid har nåt att göra.
Som i Ragvaldsträsk och Tuvan typ, fast mitt eget.

Men, det ligger ju lite framåt i tiden, men det finns ju många saker man vill göra. Jag hoppas ju att jag flyttar med Carro till Norge nångång, jag vill gå en makeup-utbildning, lära mig spela gitarr bättre, skriva en bok och måla tavlor nångång i mitt liv, och lära mig andra random saker, typ morsekod.




Babyshambles - Pipedown



Godmorgon, då bär det snart iväg till jobbet igen då.

Mumford and Sons - Lion Man

Nu har jag varit sämst på att skriva listan, så jag skriver flera dagar i en klump idag!


Dag 9 – Min Tro

Jag är, som de flesta andra svenskar, inte precis djupt religiös. Nog vill man tro att det finns någon högre makt, som man kan vända sig till när det känns som allt går fel, men jag vet inte.. Jag tror mer på människan. Att det finns både gott och ont i varje person. Och att varje person själv ansvarar för hur de beter sig.


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.


Vanliga jobbkläder, så tog några flummiga bilder. Erika låg och tittade på mig från sängen, så jag sa åt henne att titta på tvn istället!

 

 

 



Dag 11 - Mina syskon


Mina två systrar Sanna och Mirella, Sanna är två år yngre än mig och Mirella tio år äldre. Sanna har alltid varit en spillevink, om man så säger! Väldigt snäll men lite busig alltså. Mirella träffar jag väldigt sällan, men hon var nästan en idol för mig när jag var liten, hon hade långt blont hår och mycket fint smink och fina kläder, och tog med mig på stan för att fika nån gång, och det tyckte jag var spännande.

 

 

Jag, Sanna, Spike och Jon!

 

 

Mirella.

 

Dag 12 - I min handväska.

En hel del skit! Kammar, plåster, ritblock, kalender, handkräm och annat... Börs, mobil, hörlurar och busskort såklart oxå. Och min necessär med smink hänger oxå alltid med!

 

Dag 13 - Den här veckan.

Jobb måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. MEN! Anna kommer till Göteborg i helgen och bor hos oss! Så det blir att mysa och festa... GÖTT.

 

 

The Libertines - Can't Stand Me Now

Trevlig kväll med Erika igår på Biljardpalatset, efter några öl var det svårt att träffa med biljardkön, men kul hade vi!

Hur som helst så är det fint väder idag, så det blir troligen en promenad senare=)

Moneybrother - Showdown

Ikv ska jag och Erika ut en sväng, typ spela lite biljard och dricka lite! Linda är inte på topp efter nattens bravader, så hon stannar hemma!



Bild från förra helgen, på Wood!

The Hush Sound - Hurricane

Dag 8 – Ett ögonblick

 

Ett av mina favoritögonblick var när jag var ute en vinterdag med Ruffa. Solen sken och jag satt barbacka på hennes rygg och vi travade genom snön. Jag hade så roligt och satt bara och skrattade!

Hon kunde överraska en, den där damen, och jag saknar henne verkligen.

 

The Hush Sound - Magnolia

Dag 6 – Min bästa vän

 

Eller, mina bästa vänner.

Jag måste räkna Anna, Erika, Carro, Therese och min syster Sanna.

Och då känner jag att jag ska beskriva varför, för det har de gjort sig förtjänta av=)

 

Anna. Den här tjejen har jag känt hur länge som helst, vi har pratat om allt mellan himmel och jord, kramats, gråtit på varandras axlar, vi brukar börja dansa helt galet när vi är ensamma, dricka te och äta scones med grädde och sylt/toast med ost och marmelad på söndagar, gå på långa promenader och ibland sitta och titta på stjärnorna.

Bäst av allt är att trots att vi nu inte ses så ofta så känns det alltid precis likadant när vi ses!

 

 

Jag och Erika började umgås på riktigt när vi började gå ut på krogen, blev snabbt jättebra vänner. Händer det nåt, litet eller stort, är hon den första som får veta det. Mellan oss två är inget heligt, haha! Vi har samma humor, pratar likadant och är lika skumma.

 

Caroline, Carro, Red Walrus, Rw... Sjukt vad vi har haft roligt, festat till awesome musik, trått godis i mängder, skrattat, busat och flummat. Och våra planer är ju inte över än, ett mål i mitt liv är att bo med Carro i Norge, eller var vi nu tar oss, och bara bo i våran skeva lägenhet med Arvika-flaggan i hallen så man ser den det första man gör, hänga på en pub varje kväll, besöka fler festivaler, äta glass i en park på sommaren typ?

 

Thessan, med världens bästa bröst att sova på.. Ställer alltid upp och vill alltid kramas! Och ger mig smink... Hon är ju bara världsbäst.

 

Och Sanna, vi har alltid varit nära, men det känns som vi blivit mer vänner nu än bara syskon. Känns verkligen jättebra, vi är rätt olika men ändå typ lika.. Om nån ens fattar.

Vapnet - Plötsligt Händer Det Inte

Dag 6 - Min dag

AF, Jobb hela dagen, med lite roliga kunder och några mindre roliga. Som det är på dagarna antar jag! Det var min första heldag på nya jobbet, så är ändå nöjd. Sen en del bussande hit och dit, det började först snöa och sen regna, mitt paraply pallade inte trycket utan flög ”ut och in” och en lastbil stänkte ner mig med vatten. Jag kom hem och tryckte två Billys och sallad.

 

Oskar Linnros - Genom Eld

Idag så var jag på AF, och var alltså 30 min för tidig.. Egentligen 40, men velade mellan bussen och att gå tillbaka. Det var fullt med folk som väntade, seriöst.. Jag tänkte gång på gång 'THIS SUCKS, THIS SUCKS, THIS SUCKS'.
Men det gick snabbare än jag trodde.



Hos Jennifer i lördags!



Annorlunda bar vi började vår speed-barrunda med, som hette Wood.



Haha, synd att bilderna var så mörka...

Har annars jobbar hela dagen, och ätit 2 nultrilett-bars och 1 äpple på hela dagen. Och jag bantar absolut inte, köper dom för att inte äta "riktig" choklad. Och man blir ändå rätt mätt! Men måste ändra vanorna...

Regina Spektor - Foldning Chair

Jag känner mig smått självmordsbenägen, det är måndag och det är morgon. Plus att jag just upptäckte att mitt ena revben inte alls sitter vinklat som det borde.

Nu ska jag iväg iaf, först AF sen jobbet. Kommer väl hem ikväll runt sju.. Tidigast.

Augustana - Meet You There

Dag 4 och 5

Vad åt jag idag?

Egentligen måste ju de breezers jag bröt av mitt öldrickande på krogen räknas, men annars har jag ätit en chokladbit, två mackor med skinka, ett äpple och en kopp te idag. Inte dåligt för att vara bakis-morgon. Just ja, vi gjorde köttbullar och spagetti igårnatt/imorse oxå. Med ketchup, riktigt bra mitt i natten!

 

Vad är kärlek?

Jadu, för mig är det känslan av att inte vara ensam, utan att det alltid finns nån där som betyder extra mycket. Den personen försvinner aldrig helt ur tankarna. Och det finns inte en stund man inte önskar att dom var med en.

Sen finns det ju andra sorters kärlek, men all kärlek är ju bra kärlek!

Maskinen - Dansa Med Vapen

Världens konstigaste fylledrömmar, med skottlossning, konstiga gallerior, svärdsfästen, bakåtvända pistoler, blod, bankrånare och barer... Fast det var ju inte så obehagligt heller?
Och jag är inte bakis!

Gårkvällens bilder snor jag från Erika!











Vi var vakna till fyra/halv fem nångång.. Och flummade sönder!

M83 - We Own The Sky

Nattens!

Chips i örat
Sju barer
Kissat i en våldtäktsbuske på kyrkomark
Rullat Linda fram och tillbaka på köksgolvet
Sett Erika tappa en hel tallrik köttbullar och spagetti på golvet
Dansat när alla andra suttit ner och kollat på

GAH

Juliette & The Licks - Sticky Honey

Dag 3 - Mina föräldrar

Jag börjar med min mamma, som är lik mig på många sätt. Vi gillar att dricka te, helst med en bra bok vid matbordet på en söndagsförmiddag. Gå på promenader och njuta av solskenet i ett skoterspår med Hedda springandes lös.
Hon är hur snäll som helst, men får ibland stressryck och blir helt omöjlig! Kommer in och stressar upp alla och får hela familjen förbannad, men hon ber alltid om förlåtelse och kommer och kramar oss innan vi ens fått en chans att lugna ner oss! Man kan inte vara arg länge på henne, faktiskt. Och oftast har hon anledning att bli arg, men inte alltid!

Min pappa och jag har oxå vissa likheter. Vi går runt och tänker intensivt på nya spännande saker, och har svårt att prata om nåt annat än just det. Fast han är extrem. Har han köpt en ny båt så kretsar allt runt den, bygger han om i huset finns bara detta. Men han är bra på att få saker att hända, och ställer sig alltid och lagar mat åt hela familjen trots att vi knappt hinner äta tillsammans, lånar ut bilen, hämtar oss, går ut med Hedda... Listan kan göras lång.
Att se honom ligga och mysa/sova brevid Hedda på golvet om kvällarna är standard!




Mindless Self Indulgence - Eveningwear

Blandade bilder från min mobil



The Godfather keeps haunting me!



Jag och Linda på bussen till stan igår..



Söt-Linda i väntan på bussen!

Adrian Lux - Teenage Crime

Det har varit en händelserik dag, med möten på International Make-Up Center, shopping, arbetsintervju (och klippning på det, helt oförberedd) och en massa bussande hit och dit.

DSC00134


DSC00136

Vi skulle egentligen ut ikv, men jag stannar hemma för att jag ska iväg och provjobba imorn! Vet inte ens om jag vill ha jobbet, eftersom det är heltid och långt bort, och de vill att jag ska arbeta flera år typ. Å andra sidan så var de trevliga och jag skulle säkert trivas bra, och få pengar! Vet inte hur mkt än... Det blir snack om det imorn! 11-15 är det!

Radiohead - Wolf At the Door

Jag brände mitt finger på plåten när vi gjorde pommes=(





Såhär kan det gå när de andra lånar min webbkamera!

Coconut Records - Back to You

Idag har vi hittat lite mer grejer, jag och Linda, och fler affärer! Topshop, Beyond Retro, Face, och sådär. Jag har inte köpt en enda grej, förutom hårfärg... Men det behövs verkligen!

Ska fortsätta min lista med DAG 2! Min första kärlek

När jag var liten var jag kär i min granne, vi var 5 ungar som sprang runt och busade och ena av dom var jag lite ”förtjust” i, så att säga. Jag fick till och med ett kärleksbrev från han, har säkert kvar det någonstans i nån gammal gömma. Sen blev vi typ.. fiender? Du vet, kill-baciller och sånt, haha! Det var sjukt länge sen, verkligen!


Inte så intressant punkt på listan, känner jag.

DSC00123

Jag idag på stan.. Sitter brevid Lindas alkohol och ser skum ut.

Oskar Linnros - Ack Sundbyberg



Gårdagens dubbel-kladdkaka..



Nu ska jag och Linda snart dra oss iväg till stan medan Erika jobbar. Hon blev inringd imorse, tiiidigt. Inte så glad tjej - Men hon får ju pengar.




Beck - Modern Guilt

Idag har jag och Linda varit på promenad.. Och jag har sökt jobb och utbildningar, och får lite halvångest över vad man ska göra! Egentligen har jag ingen anledning, för ingen tvingar mig till nåt.. Men ändå!

På fredag ska jag och Linda till "Sminkskolan" och kolla in läget, längtar som fan!

Familjen - Det Var Jag

Jag ska också göra den legendariska listan. Deal with it.

Happ, då börjar jag då!

Jag heter Matilda Åsa Sundin, och är född i Skellefteå där jag bott hela mitt liv med min mamma, pappa och syster. Och hundar, chinchillor, fiskar (okej....).

 

Om 39 dagar fyller jag 20 år, och jag måste säga att tiden har rusat iväg!
För 6 dagar sen (se där, det har redan gått jättefort!) flyttade jag till Säve, en bit utanför Göteborg. Jag har aldrig flyttat förr, så det har varit spännande som tusan!

 

Min personlighet.. Ja, jag måste väl säga att jag är positiv, harmonisk och snäll. Men jag kan också vara riktigt lat, säga konstiga saker som verkligen inte alla fattar (det brukar vara kul för mig hursomhelst) och skratta länge för mig själv åt småsaker. Ofta förvånar jag både mig och omgivningen tror jag med att göra saker som verkligen inte förväntats av mig. Som att städa.

 

 

Jag är ingen tyst person, men ibland när jag sitter och pratar med flera personer så tycker jag mer om att lyssna. Det känns ibland som att det jag har att säga inte är lika intressant, och sen gillar jag att iaktta människor. Ansikten, former och färger fascinerar mig. Jag har börjat undra om folk märker att jag sitter och tittar på dom.. Skulle inte förvåna mig.

 

Men med mina bästa vänner kan jag säga vad som helst!

 

Jag har väldigt mycket svängningar mellan hur jag tänker på mig själv, vissa dagar är jag snyggast och bäst i världen, ibland känner jag mig mindre bra... Jag är bra på att leva mig in i hur andra känner sig, är rätt känslig också för vad andra säger om mig.

 

Men vad jag vet är att jag är väldigt kreativ, jag har mina vändor med pennorna, penslarna, böckerna, saxarna, sminket och så vidare. Det måste liksom ut på nåt sätt!

 

 

 

Gitarr är det nyaste, och det är så jävla kul!

Vad ska jag säga annars då? Jag gillar att vara utomhus, särskilt att vara ute och gå, rida eller cykla och prova lite nya stigar och vägar. Me like to parteey, vare sig det är pub eller nattklubb så brukar jag trivas om stämningen är bra! Att träffa nya människor som faller en i smaken är höjdpunkten. Jag behöver inte ens dricka för att ha kul.

 

 

Jag tänker sällan på livet på ett negativt sätt, utan försöker göra det bästa av situationen!






Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Augustana - Boston

Bedgasm - A feeling of complete and utter euphoria which peaks when climbing into bed at the end of an 18-hour workday, a long road trip or hours of extremely strenuous physical activity. Under perfect conditions, the physical release has been likened to that of an intense sexual experience.

Regina Spektor - That Time



Nu har vi en trippelsäng istället för en dubbelsäng, awesome!

Shinedown - Call Me

Godmorgon! Duktig som jag är var det första jag gjorde imorse att plocka ur och vika kläder ur torktumlaren. Det är helt sant.

Erika är borta på jobbet, jag hoppas hon trivs! Linda trivs då, för hon sover ;)



Fattar inte vad som hänt, jag brukar aldrig lägga upp bilder på migsjälv. Men nu är det ju många som inte träffar mig, så tänkte stilla er längtan efter mig med lite bilder, eller nåt (A)
Så varsågod; er egen pojke........................