Längtar tillbaka!

Just ja, Julia ringde idag. Trevlig människa, jag får komma och rida när jag vill! Har inte riktigt tid just nu, med Ruffa och allt, men i sommar blir det ju kul. Hon har en nordisvalack som jag inte sett, hon beskrev honom såhär;
"Lika snäll och go som Kvistur, men gladare." Tror du jag kommer gilla det lr? JA.
Jag saknar Kvistur, han var min första kärlek. (Häst iaf) Fast min största kärlek är Ruffa. Hon är inte lika seg som Kvistur, fast han hade sina ryck ibland han oxå! Ruffa var typ kul idag, när jag skulle rida tillbaka längs Solängesvägen (perfekt ridväg) blev hon råpigg.
Kvistur var mest så seg att man fick sparka honom framåt tills benen var tyngre än sten, men en gång stack han med mig för att Gutten galopperade iväg ifrån honom, och han skuttade högt över en massa diken!
Det var läskigt tyckte jag då, men nu skulle jag ha skrattat ihjäl mig! Han hade världens gunghäst-galopp!

A tripp to Memory-lane.
jenfs

kolla gärna in min blogg ! :)

Datum: 2008-05-31 Tid: 23:45:10
Bloggadress: http://jennfs.blogg.se
Bella

snygg bakgrund, blir ju nästan hypnotyserad HAHA

Datum: 2008-05-31 Tid: 23:47:03
Bloggadress: http://walkingtherunway.blogg.se
http://TUMADRE.blogg.se

Jag är ledsen om du inte vill ha "reklam" men jag är med i en tävling där den tävlingsdeltagaren som får flest unika klick på sin länk vinner ett resepresenkort värde 20.000 kronor! Om du har två
sekunder över, så klicka gärna på denna länken: www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/206 Då blir jag och mina barn glada för vi har aldrig varit på semester! Annars kan du ju själv registrera dig till tävlingen också?

Datum: 2008-05-31 Tid: 23:48:51
Bloggadress: http://TUMADRE.blogg.se
Anna

Så roligt :)

Datum: 2008-06-01 Tid: 00:25:59
Bloggadress: http://dagboken.trackback.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: