Julklappstips..

Till mig, HOHO!

- Aussie Miracle Moist schampo + balsam ♥
- Ansiktsrengöring och/-eller ansiktsvatten från Rosenserien
- Rosebud Strawberry lypsyl ♥
- Tuschpennor alt. permanentpennor i svart!
- Textilpennor!
- Hårsnoddar i mängder!
- Delicatobollar ♥
- Hårspray
- Svart Cake Eyeliner från MUS!
- Eyeliner-pensel!

Lr nåt annat randomt;D

Let the light in

Idag blev det projektfotografering, tycker det blev väldigt fint! Och sen direkt till stallet och ta in pållarna eftersom de skulle skos, och fick prata lite skit med Roffe, det var typ uppskattat! Och Josse uppförde sig nästintill perfekt!

Nu ska det bli plugg och sen att ta in hästarna.

B-RUDAR!

Get a grip on yourself!

Nu är det bara att börja packa inför morgondagens projektfotografering, får inte glömma det!
Fotningen kommer gå i julens anda, bra såhär på första advent..!

Alla älskar valrossen!

Sitter hos Rw, hon har inga kläder på sig som vanligt..



Valrossen utklädd som Snape!

City at night

Riktigt skön kväll igår, först hos Rw, sen Olles där det var rätt dött, sen gick vi på Subway (♥) där jag fick mig en macka! Och sen Calles, och där var det rätt mkt folk. Jag blev alltså uppraggad av en 40-åring i baren, han påpekade alltså att "vi var typ 16 år" och poängterade att han var 40, och gav mig sedan ett tips att inte lita på nån, för alla var dårar. Eller iaf ungefär hälften. Och sen kom han på att han tyckte vi var söta.
Efter det gick det väldigt downhill! Men kul var det!

Anywho, var just i stallet. Och YES- Det är kallt ute!

All for the best

Ska snart in till stada och träffa Rw, T-Boy och Erika Awesome! Ska ge hästarna hälften av kvällsmaten nu, och hälften senare ikv när jag far hem! Måste komma ihåg det bara..

Inte bästa dagen idag, även om att träffa min Ruffa värmde rätt mkt! Vi hoppade nåt skutt och jag blev rädd för tåget.

What did she say?

Fett värt att tjäna 150 kr på ca en halvtimmes rätt roligt jobb. Innan jag for fick mamma nåt damp-utbrott eftersom hennes jacka var borta. Seriöst, inte lugn tjej, och hon frågade mig tre gånger om jag tagit den, och tillslut skrek jag tillbaka att jag inte orkade lyssna på hennes cpdamp nå mer och smällde igen dörren och for till stallet.

Hon ringde sen och bad om ursäkt. När jag kom hem sa pappa att hon hade hittat jackan i sin egen garderob..

Hehe.

Yeah, you got me

Det var en rätt trevlig kväll igår, tack för det! Tyvärr var det svårt att sova och alla lever om så himla mkt, så nu är det typ omöjligt och jag skulle behöva sömnen. Har ont i benen oxå av en kväll i höga klackar.

Datorn är fortfarande lite cp, men bättre iaf!

Idag ska jag och Ruffa göra ett "jobb", en 30-åring ska få rida nu på sin födelsedag efter att ha blivit kidnappad. Blir säkert skitbra. Och sen blir det ännu en utekväll som det ser ut just nu, men antagligen lite lugnare för mig del..

Hit the floor, show me what you're working

Morr, blir ingen pubkväll på lördag, vi får söka oss till annan plats för festen! Men imorn är det på!

I'll take you away

Har stått i salongen hela dagen, men det var trevligt! Gick väldigt bra och så! Just nu tonar jag mitt hår, så att det är lite fräschare innan helgen, behövs rätt mkt ska jag säga..

Och efter skolan så jobbade jag, gud vad lång tid det kan ta att koka potatis. Och sen drog jag en snabbvända förbi stallet, och här hamnade jag.

Jag hoppas helgen blir bra..!

You're the line in the sand when I go too far

HAHA, nu när mina gamla inlägg går att läsa så blir jag lite förvånad över hur jävla olika jag är när jag skriver, ibland går jag igenom allt detaljerat, och ibland skriver jag nåt jävla flumm som ingen fattar.. Inte ens jag själv så här i efterhand!

Nä, jag ska väl göra nåt.. Typ duscha och läsa lite. Vet inte riktigt vad man ska ta sig till?
Hur som helst; helgen håller mig uppe! På fredag kommer jag ha taggat sönder!



Bara för att jag kan!

How can we start

Har visst lärt Cissi att svära på riktigt, hehe, ojdå... Vi var iaf ute och red och hoppade ner i diken för att komma ifrån hemska lastbilar och grejer.

Imorn; Släppa ut hästarna, ha kund på salongen, ge hästarna lunch, föna mer fönvågor, köra till staden och jobba. Sen stallet igen. Och sen sova!

The day in all colors

På förmiddagen idag så stod jag och fönade fönvågor, och det gick bättre än väntat! På eftermiddagen kom en armé av frisörettor och skulle bli färgade, så då var det fullt upp och överbefolkat i salongen..! Blev väldigt fina resultat!
Jag drog mig till och med in till stan idag, och köpte en toning som ska få täcka utväxten och annat skit i mitt hår, tills vi har egenhårvård nästa torsdag (FÖRHOPPNINGSVIS - Våra lärare vägrar diskutera det!).

Jag peppar fredag och lördag och det är bara en skolvecka kvar, sen praktik i två veckor sen jullov och julafton och nyårs! GAHAHAHAHAHHAH!

Somebody say yeah -Yeah!

Sitter och flummar runt och kollar på olika hårbilder, man blir ju lite sugen.. Borde verkligen färga mitt hår snart! Mkt snart, men förhoppningsvis har vi egen hårvård nästa vecka, hihi! Då blir det slingor..

http://blog.frisorska.se/wp-content/uploads/2009/02/jessica_biel-225x300.jpg

Okej, inte precis så här men ni fattar, typ mörkare bas och lite ljusare bruna slingor i!

Nothing like you

Fick ett brev (!) som sa att jag hade ett paket att hämta ut, och det var min beställning från Börjes som redan (! igen) hade kommit! Jag som hoppades att det var mina saxar, men det var ju kul med hästgrejer oxå, även om jag inte får täcket som jag beställt just nu..

Tack gode gud för att dagen inte var allt för seriös.. Jag var inte pigg idag heller! ;D

Don't wanna!

Fail på att måsta kliva upp, men vi slapp just göra vår redovisning så vi har en vecka till på oss! SCHWEETNESSSSSSSS..!

och wips så busar therese på tildurs blogg SWEETNEEEEES
T KNÅDAR EN MÄ'NNISKA

Ojoj.

Your love and revenge

Gosh, dubbelt fika så jag är lite mätt. Snart ska jag hem och sova ♥ Känner att det behövs en hel del, hehe!
Jag, Rw och T-Boy var ju uppe ganska länge och såg disneyfilm! Imorse alltså, jag var inte pigg. Alls.

Och tydligen drömde jag om sex. För att jag drömde att jag var ute och red på nån random häst. Anna sa att det var drömtydning. Förvånar mig däremot inte, hehe!

Wake up teddybear

Idag gjorde vi frisyrer för olika ansiktsformer, och de nedan är alltså osmickrande för min och T-Boys ansikten. Och sen gör det ju saken mkt bättre att iaf jag ser ut som en levande död.





Och Caroline passar såklart i allt ;)



HAHA, Ruffas lockiga päls är ett perfekt exempel på fönvågor..

I want your psyko..

Snart, när segisarna där nere är klara, så ska jag till Maxi och köpa B&J Phish Food och apelsinjuice och sen dra mig mot SKOOOGENENENNE och träffa Tb, Rw och Jenny-Jo!

Ja, det blir fint.

Good morning sunshine!

Var uppe med tuppen och gav hästarna morgonmat, som var väldigt uppskattat. Hedda fick följa med och det var morgonsol, inte dåligt. Däremot så hade jag bara sovit 6 timmar vid den tiden så nu är jag nyvaken igen, för andra gången!





Ikv ska jag till Therese, men innan dess ska jag ut och rida för första gången sen minst 5 dagar tillbaka, för jag börjar tröttna på att vara sjuk.. Däremot varje gång jag går ut så känns det värre..
SUCK IT UP, BE A MAN.

"It's on my blog.."

Awesome, Ledgendary, Sweet och Cool! Plus Håkan och en Cheesy.. Trevligt gäng och en trevlig och oplanerad kväll, tack för det!

Btw, så är 'tummis' tillbaka!

Och Erika fick sig en Redbull-Vodka!

A rule of nature

PURG - Wait for it.. Wait for it.. Keep waiting for all eternity until you discover there's no escape - ATORY!

Åh, roar mig med HIMYM and it feels GOOOOOOD..! Snart är det väl middag tror jag, sen kommer Erika, gött.

On the shelf

Det är inte klokt så mkt skit jag har samlat på mig! Jag håller alltså på att städa ur garderoben - Vad hände där?



Slängt...



Sparat..!

Och det här är bara böckerna, ni har ingen aning hur mkt annat det finns där inne!

Take our problems, and our worries all away

Åh, jag peppar att få saxarna jag beställt! Kommer bli jättekul!



En kommer se ut ungefär såhär, en textursax (de ville inte kalla den effilersax.. pff) som man kan vända på (därför har den två fingerstöd) så att man kan få två olika sätts urtunning. Mer eller mindre alltså.



Sen tror jag de andra två kommer se ut ungefär såhär, fast en är en serration - Den har små små hack i ena skäret, där hårstråna lägger sig och det förhindrar att de skjuts framåt. Håret blir alltså RAKT avklippt. Och eftersom de är så långa så kan man ta få, men väldigt precisa klipp.

Till dessa har jag oxå två andra saxar, en som jag använder mer som allround, och en annan effilersax. Båda från Jaguar.

Hur som helst, jag har provat saxarna på en kurs men jag längtar tills att få använda dom mer!

You've got that sound, yeah, you've got me

Ska iväg och släppa ut horsiesarna nu, är inte alltför pigg men jag är fortfarande krasslig så jag har ju hela dagen på mig att sova ikapp! Och se ännu mer How I Met Your Mother!

tjuuuu

Följ min blogg med bloglovin

Edit: Anna fixar ;)

New Times

Titta bara, en nya design! Tackar så mkt Anna!
Klippte just håret då, gick bra, måste bara fixa klart luggen senare, den är lite skev! Sen kanske jag får någon snäll gullhårare att ta av lite på längden oxå (A) Det vågar jag inte göra själv, det är lite svårt med raka linjer på sig själv =D

Awesomeing all over the place

Riesen och vindruvor med Anna, sen tagit in och utfodrat de blöta små hästarna! Nu ska jag tvätta mitt ekkkliga hår med min härliga ananas-doftande inpackning från TIGI. Sweet.

Och sen ska jag försöka mig på att klippa mig, ska vara försiktig så jag inte tar alltför mkt..

You make me crazier

Vilken dag alltså. Allt jag skulle göra blev avbokat. Sen har jag suttit och pratat med Erika jättelänge, det var rätt chill.. Hon berättade sagor för mig x)

Btw, älskar mitt förra inlägg där det ser ut som att jag säger "wow" till ett par bröst. BOOBIES, såklart.

Okey, wow

The Barnacle!

Seriöst, mina feberdrömmar var inte alltför roliga! Men nu har jag käkat och allt möjligt, och ser How I met your mother, pretty sweet. Synd att jag mår skit.

A day off

Jaha, då har man typ fått svininfluensan då?

Ingen aning, men jag mår inte så bra. Har legat och frossat hela natten, och typ haft feberdrömmar?

Innerbox-moments, händer den bästa!

Therese säger:
jag peppade just att ni kommer till mig på söndag  
men jag har prob med mat
för du äter in svamp
M säger:
hehe, pepp pepp!
Therese säger:
och carro inte kött
HMHMHM
M säger:
jag äter svamp, om jag måste.. men HELST inte
hmhmmhmhmh
Therese säger:
HHM jag ska lösa det .D
M säger:
haha, jag tror att du klarar det!  
Therese säger:
det blir bullens!
M säger:
haha, och det är inte kött..=
*?
Therese säger:
OJ :]

I'm walking on a broken roof, while I'm looking at the sky

Sitter och ritar på ett hemligt projekt! Ska snart iväg till stallet och ge hästarna lite nattamat..







Dagens; brudfäste! Dålig kvalla på bilderna men..

My guilty pleasure: Cookies!

Sitter på skolans salong och pratar färg så det går runt i huvudet. Jag sa igår att jag skulle vara förkyld idag, och såklart hade jag rätt. Pratade rätt grovt imorse, det var vackert. Särskilt när jag blev arg och svor.
Och jag börjar nästan tro att jag kommer vara ännu mer sjuk imorn, och håller trenden i sig så..

Iaf, vi färgar in vår modell för projektarbetet nu. Hoppas det blir bra!

The walrus has spoken..

"Äter jag något kommer jag garanterat att spy, men det är så vårt det - SÅ FETT VÄRT DET!"

Två timmar senare..

"Asså det var den mest fantastiska spyan, det var kladdkaka och vaniljsås, det smakade precis som glass! Sen kom tomatsoppan.."

I'm too sexy ;)

Sitter hos Rw och försöker att inte slänga i min hela min subwaymacka på en gång.. SVÅRT SOM TUSAN!

T-Snusk says: "I love looking at BOOBIES!"

Sikken flummdag! Sitter här med mina snuskfeér och vi ska ha projektmöte nu!

Blast!

Haha, en sjujävla powernap, rätt oplanerad och skum, men men! Och promenad med Anna till stallet, rätt uppskattat att träffa henne såhär och prata om allt och ingenting!

Jag tror jag ska gå ner och ta mig lite mat. För typ tusende gången idag.

I'll never get over you

Inte kul väder alls ute, blött och blött igen. For bara ut en liten sväng och skrittade, och fick ett erbjudande om en till fjording, haha! En räcker nog gott och väl!



Fina tider! ;) Längtar inte precis tills lurvet slår till...

We run away

Projektseminarium nu, går rätt segt men snart slutar vi ju så! Både Rw och Mickan är borta så det är ju tur att jag har Snusk-T!

Ingen fattar vår humor. Ble.


"Gud vad ni är äckliga!"

You build me up, you break me down

Jag och T-Boy har gottat oss med naturgodis och lusselängd. Och varm O'boy och Blue Keld!

Ikv ska jag och ge hästarna kväll, det är väl ungefär det. Sitter bara och ritar annars.

Along this way

Sitter hos Anna och ska snart agera fotoassistent. Vädret suger, för det är plusgrader. Bleeee.
Men sen ska jag kramas med T-Boy så det blir kul!

The dragon

Nä, snart ska jag sluta dansa och se film ist!

http://www.amazingben.com/bruce_lee.jpg

Yess... KUNG FU FIGHTING OSV!

Trying to find the words

Ibland är det tur att ingen ser en, jag har typ blivit en dans-o-maniac! Jag gillar det HEHE!

They say she needs to slow down

There's no other superstar

Ojda, en heldag i stallet typ. Men det var mysigt att rida i snön medan det fortfarande var ljust ute.
Har inte bestämt mig för vad som händer ikv, är rätt trött så det blir att ta det lugnt iaf! Ska vara hos Anna imorn vid 10 så, och jag vill sova många timmar <3

Oh yeah!

No stress

Ja, nu har jag vaknat upp men känner inget från nattens bravader förutom lite stelhet i nacken! Vi dansade grymt mkt, mina fötter tror jag gick sönder där i slutet av kvällen, men de känns bra nu. Iaf, mkt bra musik!
Och mkt folk.
Och jag och Anna shottade innan, så nu har jag invigt 2 av mina 3 shotglas, hehe!

Stop, this beat is killing me

Riesen och vodka/juice med Anna nu, om en timme börjar vi nog röra på oss..!

Somebody call 911

Nu ska det taggas!

What is love?

Stan > Praktik > Stallet > fest


Lyssnar på en awesome discoplaylist som nån random knåpat ihop.

Keep your faith

Ojda, en "snabb promenad" blev visst 1½ timme ute i snön med Anna. Hehe. Nu ska jag somna sött i min säng iaf, och imorn blir det praktik (!) och tagg inför utekvällen. ANNA STANNADE, MOHAHA!

Yesbox

Lång men ändå kul dag, T-Boy och Rw gjorde dagen helt klart! Tur att vi tycker vi är roliga iaf! :D



HOHO, jag är snäll (A)

New day.. Screw that

Åhhh, jag vill bara sova. Det här har inte riktigt varit min vecka.

The world will still turn

Okej, lång dag fast ändå rätt kul. Hade kund på skolan, och det gick bara bra! Var ovanligt balanserad. Om ni fattar..
Sen hade vi styling på en ungdomsgård för att samla in lite pengar, och det var rätt intensivt. Tur att man typ är van?

Ja, i helgen blir det nog sömn och lite fest. Som vanligt då?

Tönten T-BOY

HEJ T-BOY! VI VILL BARA SÄGA ATT DU ÄR EN FJANT. SLUTA VARA I SKOGEN >:(

HILS. RW OCH TILDUR

Break it down

HAHAHAHA. The running man, "The Monica and Ross", The Robot, popping and locking, it's awesome. Taggar att fara ut och dansa.

Ja, jag vet då inte!

When you're ready, come into the light

Imorse var jag död. Ville inte, orkade inte. Så jag gjorde inget, bara låg kvar. Vaknade alltså nu, halv ett. Jag visste väl att jag behövde sömn!

Så jag ska väl äta nåt nu, och se lite tv. Känner mig fortfarande som en zombie.

It won't be long, until the lights go out

Snart ska jag till stallet och rida ut med Cissi, sen ska jag sova! Kan behövas..!

Vill inte vänta.


Dreaming

Åh, vilken värdelös lektion! VÄRDELÖS.
Och jag fick kliva upp extra tidigt eftersom jag skulle till tandläkaren. Men det gick då rätt bra, förutom att vi fixade en gammal lagning som blivit ojämn. Men lika bra att göra bort det, för sen blir det ju att betala sån skit.

Så jag var iaf inte alltför positiv idag. Så jag svor mer än vanligt.

Nu ska jag väl snart gå en tur med Hood så det höjer förhoppningsvis humöret!

My reflections

Var ute och red med Lisa och ja, styltorna var ett faktum. Men det är ju den årstiden nu.



Torsdagens.

You can't stop me from believing

Jag borde verkligen äta frukost och göra nåt vettigt nu. Jag klev faktiskt upp tidigt och tog ut hästarna.. Men det var ju ett tag sen, och sen dess har jag sett Scrubs.

Som sagt, göra nåt vettigt!

And I want you so bad...

Ojoj, inte många knop gjorda idag! Jag börjar typ växa fast vid datastolen.. Inte okej. Men orkar inte fara ut och rida heller, för det har kommit massa snö och det är nollgradigt ute, kommer bli styltor ifall man orkar sig ut.

... That it must be wrong.

The Best Playlist

Varvat med Augustana och The Hush Sound.

Lång natt, faktiskt inte natt alls. Jag klarade en all-nighter (somnade väl nån gång bara) och fick skjuts hem kl 8 imorse. Skumt men inte dumt.

Idag är det kladdkakans dag och det ska firas med kladdkaka såklart. Med Erika som slåss.


Gosh. Gosh! GOSH.

Everyone saw it but me

Ojoj, blöta hundar och blöta hästar. Och en blöt Matilda. Jag var faktiskt ute och sprang idag! Hör och häpna..!

Nu ska jag ta mig en dusch och börja tagga fest ikv.

Where are we?



Nåt flumm jag ritade på igår när jag egentligen skulle sova.

Hello rockstar

Här har det taggats fest imorn, blir säkert roligt! Nu taggas sängen, hehe.. Ska bara se lite Scrubs först ;D

I haven't got the patience

Haha, tydligen är jag en optimist!

God morgon föressten, jag vill sova men sånt är nog lyx. Om cirka 45 min bär det iväg till skolan, och ikv jobbar jag och sen ska jag ut och rida i mörkret. Känns lite jobbigt även för optimister.

New sensation

En fulltecknad dag, liknande de jag hade innan vi for iväg. Fast jag sitter och dricker te och ser på film nu så det känns jävligt skönt. Att få ta det lugnt.

Snart är det helg så.

Leaving me whole

Rätt bra kväll, Erika, bastu, kladdkaka - Låter som en fest huh?

Mysigt iaf, och snart är första skolveckan slut.. Hehe, jag tänker positivt även om det bara är tisdag (A) Ge mig HELG.

Bad boy

Skoldagen avklarad innan tolv, sweet! Stallet helt tvärt och så har jag gått en sväng med Hedda, och senare ska jag iväg och simma med min Erika, det blir nog riktigt tjejsnack. Och en hel del tid i bastun skulle jag kunna tro.

Jag sov typ igenom lektionen idag btw.

This could all be yours

Lite plugg blev det idag ändå, en sida borde väl fasta i skallen?

Why do I need anyone else, when I can break the sky myself?

Memories of Florida



♦Palmer
♦Stora gator
♦Enorma bilar
♦Evigt strömmande trafik, där alla kryssar mellan filerna som det passar.. Inte mkt plats för de som går.



♦Havsvarelser i massor! (Bilden: Späckhuggaren Rosita på Miami Seaquarium)
♦Glass i stora lass ♥



♦Shopping på enorma affärer
♦Jag levde på vindruvor, ananas, Floridas egenpressade apelsinjuice, toast och B&J
♦Solande och badande i havet och poolen



♦Vågor du fortfarande vaggades av när du sov
♦Värme, mkt värme
♦Artighet
♦Solkräm annars bränd!



♦"Hello, how are you?" hälsades man av på varenda affär.. "Hello, thanks, I'm fine" var väl svaret.. Fast Sanna sa "Hi..." och kom inte på så mkt mer..
♦Alligatorer



♦Promenader i solskenet i stranden



♦Manatees!
♦Key West
♦Sloppy Joe's
♦Halloweengrejer inför Halloween lite här och var
♦Shorts och linne, annars dör du. Du dör troligen av värmeslag ändå..

Now I pray that somebody will quickly come and kidnap me

Det blev en kort skoldag idag, vi skulle ha färgkurs med Joico men de kunde tydligen inte komma. Så vi åt lunch och sen drog jag mig till stallet och red och grejade som vanligt. Vad ska jag göra nu då? Plugga antar jag. Skumt.

We just want to play

Höet hämtat, och wow, rummet städat. Nu ska jag äta potatisgratäng och sen fara ut och rida! Heerligt.

Anywhere you'll go, anyone you'll meet

Godmorgon, jag är lite pigg ändå efter nattens bravader. Idag är prio1 att hämta en höbal.
Och sen blir det att rida ut med Cissi, blir sikkert bra.
Vet inte riktigt annars vad jag ska skriva, förutom att det är skola imorn. Efter 3 veckors ledighet känns det inte alltför bra.



Fan för mig.