Kvällstur på banan

Mamma har just ridit på R. Hon gör så gott hon kan, duktig för att ha ridit typ.. Inte många gånger.
Jag har en hemlig dröm för i sommar. Så hemlig och otroligt, oerhört fantastiskt dröm.
Men jag får komma tillbaka till den senare, när jag vet något nytt. Som sagt, hemlig för er läsare.
Hihi.

Tack, Birgitta. För allt du gjort!
image73

 Ps. Kolla vilken istapp! Ruffa stod under den, ajaj!

Jag ska nog spela lite tv-spel alt. dataspel.
Godnatt! /M.

Ratchet and Clank

Ratchet and Clank

Det här ska jag göra ikv!

It's not my time to go

Jag stannar nog här, lilla bloggen min. Nu när Anna har fixat till litegrann, så är den mkt bättre! Tack=)
Har spelat Ratchet and Clank ett tag nu, det är jätteroligt! Särskilt när man får nya vapen eller uppdaterar de gamla. Jag kommer bli värsta nörden.
Tur att jag ska till stallet snart, och rida på lilla R. Så jag inte spelar bort hela kvällen.
Ska nog ut och rida med Catti (och Wilma såklart) imorn, om hon hör av sig. Måste försöka komma ut lite mer, nu när jag kan bra ridvägar! R klarar mkt mer that I give her credit for.

If I could save you
You know I would
If I only could save you
- But in a way
I saved you a little every day

www.shelthea.pixbox.se

Ni skulle bara se mig idag, när jag var ute med H. Utei skogen, på en äng, när H. sprang omkring och gjorde hundsaker, så byggde jag en snögubbe.
Det var inte en traditionell snögubbe, utan jag gjorde en staty på en piedestal. Jag kommer få pris för mina utsökta snögubbar, jag vet det!

Nåja, vi ses senare! /M.

Lördagsmorgon

Stallet och allt har hunnits med, och nu sjunger Sanna Singstar med det vackra utlåtandet Tone Deaf.
Jag och pappa har lagt en annons på blocket.se. Väldigt trevligt.
Jag ska lägga in länken när annonsen laddats upp.

See ya later! /M.

Men tack

WHAT THE FUCK?!
Ja, det är frågan. Jag tänkte byta bloggsida till trackback.se, men jag får ju aldrig ett sånt där start-mail. Jag tänkte överge dig, kära blogg, men ödet håller oss fortfarande tillsammans.

Jag tänker bege mig in till stan om nån timme, jag måste köpa lite sand till chillorna, och sen vill jag se den där utställningen på biblioteket jag pratade om.
Och sen ikväll har jag intag, och jag tänkte rida lite på banan eller nåt. Lite dressyr och uppfostran skulle inte skada lilla R nu.
Hon svettades så mkt igår, att hon fick någon vit-grå äcklig gegga på sig. Maria upplyste mig genom att förklara att det är stövet som blandas med svett. Naajs.

Vi fick våra kläder som vi beställt från H&M igår, men jag tycker alltid att jag får minst kläder av alla. Fast allt har inte kommit än.

Nåja, jag har annat att göra nu. Tjing! /M.

Långtur

Idag red jag, Linda och Maria ut. Gick finfint, Ruffa tyckte det var roligt och var ganska pigg. Hon ville iaf inte sluta springa. Vi var ute i två timmar i solskenet.
Maria red Wilma, som jag har tagit två gånger nu utan att rida alls. Hoppas det blir en tredje gång, och att jag får rida då.

Mamma träffade Julia F idag, jag saknar henne. Eller hästarna. Eller kanske inte hästarna när jag tänker efter. Eller så kanske.
Hon har tydligen fått en ny nordis, svart med mkt man.  "Jättegullig" var ordet som användes. Mnåå, jag vill dit!
Känns som jag missar då jag inte är där. Jag saknar Kvistur oxå. Med honom var man aldrig orolig, det var inte komplicerat. Och även om han inte tyckte det var så roligt att bli utsläpad på en ridtur så var han perfekt. På något sätt.

Jag måste dit!
(Julia ska tydligen känna någon som ger kurser, typ horsmanship-aktiga saker. Jag vill ha numret!)

Sanna är sjuk nu oxå.

Godnatt! /M.

Alltså, min hiss och diss.

Diss-behovet flöt av lite medan jag såg She's The Man.
Till hissen alltså: She's The Man! Jag älskar Amandas röst som kille, kolla in trailern!

http://www.youtube.com/watch?v=D4OhwrMidSU

Hehe. Channing Tatum. Dreggeeeeeel.
Seriöst.

image70

Stalldag

Ja, då är Ruffa skodd. Tog 40 minuter tops, det lät -WRRRRR- och det blev samma gamla skor. Jaja, nu är hon ju verkad iaf. Eller rättare sagt, avhyvlad.
Sen blev jag upphämtad av Anna och vi for till stallet. Det andra stallet. Red Wambo idag, han var stark och lyssnade inte så mkt på vad jag ville. Jag måste nog bli lite tuffare. Och han snubblar ganska mkt, han har konstigt skor så han typ glider runt inne på banan. Och hans sadel!
Varning, borde det stå, varning för att bli steril.

Jag fick ett sms av Catti. "Om du vill får du en ny chans att rida Wilma på onsdag." Självklart tog jag på mig det utan att tänka så mkt. Och Linda skrev ett litet meddelande på tavlan. (Långtur - Imorgon - Kl 10 - Frivillig?, ungefär)
Så, två hästar att rida och jag kunde inte bestämma vilken jag ville rida på långtur. Så Birgitta var sådär smart och tyckte att jag skulle höra med Maria, Lindas mamma, om hon ville rida. Typ att jag rider Ruffa först, och hon Wilma, sen byter vi hästar på hemvägen.
Maria har ju ridit Wilma förr så.

Plus att jag hoppas att jag får börja rida Wilma lite då och då (A) Visst lät hennes sms ändå som att hon behövde lite hjälp..? Annars så läser jag mellan raderna! (A)

Nu ska jag se She' the Man.
Jag har inte gillat Amanda (Bynes?!) så mkt förr, men i den här rollen spelar hon så konstig och knäpp att man inte kan låta bli att gilla henne!

Jag ska skriva en lite hiss-och-diss senare. Jag har en diss på hjärnan. Jag känner riktigt för att dissa.
Later! /M.

En liten ändring i planeringen

Jag far till stallet istället för på stan, så jag kan övervaka när Ruffa skos.
Sen hämtar Anna mig där så far vi till ridningen sen. Japp!

22 grader minus

Inte just nu då, men enligt en säker källa (My dad) var det riktigt kallt i natt! Stackars hästarna som står ute, utan täcken! Och det går ju så snabbt upp och ner, kan ju inte vara bra. Det är ca 2 minusgrader just nu.
Jag ska in till staden och gå på biblioteket. Tydligen har de en attribututställning som såg rolig ut. Och jag råkar vara skyldig 24 kr till bibloteket. I'm EEEVIIIIILLLLL!

Ruffa blir skodd idag, TJOHEJ! Och jag har ridning! Hoppas på nån jag inte ridit så mkt, typ... Deviz, eller kanske Sixten!

Nåja, nu ska jag göra mig iordning... Se ya later!

Kärt återseende

Det är konstigt hur folk kan förvåna en.
Man tjatar om någonting, väntar på att det ska hända, tjatar lite till. Man blir sur, surare och sen rinner droppen över. Då tar sig folk samman och allt händer snabbare än du hinner blinka.
Utifrån egna uppleverser dvs.

Ruffa var väldigt gosig idag, fast en smula ouppfostrad. Jag tror hon tycker att hon blivit försummad, och hon har ju rätt i det. Hon har blivit van vid allt vårat mys.
Hon stod i stallgången och skrapade med hovarna, hon ryckte med benet när jag skulle kratsa hovarna. (Typ en gång, men vadå) och nafsade efter godis. Typ lite...
För att hon stått ute dag och natt i några dygn. Tjoller=)

Har saknat henne mkt.
Godnatt! /M.

Där ute skiner solen!

Det är värsta fina dagen idag, fast själv sitter jag inne och kollar på Nickelodeon. Jag är en tönt, jagvet.
Hehe.
Ska nog en sväng till stallet idag, börjar bli bättre nu... Ska ta en till värktablett i förebyggande syfte. Vet ej om jag har feber fortfarande. Jag är smart.

Och jag har en massa tatueringar, ur tuggummipaket. Hihi.

Vi ses senare! /M.

Ruffaaaaa

Har inte varit i stallet idag, hoppas som fan att hon står ute i natt igen. Jag tror det.
Det var ett tag sen jag var i stallet, med hennes lösa sko och att hon står ute. Finns inte mkt att göra, och nu är jag ju sjuk och allt.
Och som jag sa, så hade jag ju Barino igår. Eller Bea, i slutändan. Birgitta var en ängel och tog hand om honom idag, men det är bara det att jag inte skulle ha honom idag. Linda sa lördag, inte söndag. 
Bra att man är informerad.

Sömn...

... Har jag fått ganska mycket av det senaste dygnet. Men det funkar alltid med några extra timmar.

Har just sett The Tuxedo. Jag ska då sova nu. Eller strax iaf.
Undrar om jag kan få Mamma att städa hos chillorna ikv.
Jag har börjat bli lite lat på sistone.
Mitt rum är ett bombnedslag. Mama is not very pleased.Så här söt är min Jon.

Love /M.

Micemen

Spelade just ett väldigt roande spel, det råkar oxå vara gammalt som gatan. Ljudet kommer inte från högtalarna, utan från själva datorn, så man kan inte stänga av ljudet. Det är ett tecken på att vi har utvecklats.
Eller iaf våra datorer.

Nu har jag lite ont i magen, och jag är trött på att ligga framför tvn och slöa. Men jag måste ju bli frisk snart. Och då är det bäst att ta det lite lugnt.
Så fort jag är bra vill jag jobba hos Anna!

Love /M.

Ett plågsamt dygn

Om ni undrar varför jag inte bloggat på någon dag, eller rättare sagt en och en halv, så beror det på att jag har varit sjuk. Jag har fortfarande inte återhämtat mig.
Började väl där igår natt då man vaknade vid 3. Inte skojjs, bland annat för att jag hade morgonutsläppet. När jag väl kom hem, yr och illamående, så höll jag på att spy en sisådär 4 gånger på väg upp i trappen. Och, jajustdet, en gång när jag satt på toan.
Men nog om det, jag mår bara illa när jag tänker på det. Det känns som om jag tappat några välbehövliga kilon för att jag inte ätit så mycket. Jag känner mig alldelens platt.
Tack och lov kunde Bea ta min kväll, jag hade faktiskt en hel del planer i lördags. Jag hade utsläpp, skulle mocka och fixa mat till Barino, rida Wilma och så insläppet.
Allt gick i stöpet för en jävla magsjuka.

Jag är dock på bättringsvägen, har knappt varit sjuk i ett dygn. Tack Gud för feber och smärt-nedsättande tabletter.


Love /M.

Påskgodis

Gööh, min mage. Jag vill inte ha mer godis, tro det eller ej.

Har sovit hos Erikoo, och ätit middag hos farmor.

Engelska Nationella "Prov"

Nu har vi skrivit ett litet "prov", för att öva. Vi hade en timme på oss, skrev väl inte så mycket, men.
Nu har vi strax rast, vi ska spela kort!


When I think about music, the one thing that pops into my head is singing. I believe that I sing every day, even without thinking about it. My mom once told me, that when I was little, I once sang myself to sleep.

It was about three years ago, that I discovered my singing voice. I know, everybody can sing, but I just never really tried it seriously. And let me just say, I loved it.

So, the first time my kind of pushing singing teacher talked me into singing for an audience, I was pretty nervous. I got out there, determined to do my best. And when it was over, I just couldn't wait to go out there again!

But one thing that I'll never forget is when my friend, Helena, needed some help.

She was supposed to play the piano and sing the song Right Here, Right Now by Agnes in the mall Citykompaniet, and in the last minute, she got a cold.

Desperate, she asked me if I wanted to sing it with her. Only a couple of hours before the concert! Without even practicing, we had to rush off into the city to get ready. We were in school that day, and I also had a test.


Listening to the other singers and piano players, I started to get a little nervous. If you've been in that mall, you know how people can look down on you from the other floors. So, I just couldn't look up, facing all those people.

Just staring into the papers, Helena began to play. And I sang. My voice was shaking, and my heart was beating fast. It wasn't fun, it wasn't fun at all.

Sometimes, doing something hard or something that makes me nervous, I look back on the time I sang that song. "I survived with all those people staring at me; of course I can survive this."


Love /M.

Torsdagsmorgon

Jag kunde inte somna igår, jag har ett väldigt världsligt problem. Jag vet inte om jag ska på Zoo Tour ikv, Helle skulle till Malå så hon kan inte fara med mej. Precis som förra gången tappade jag helt sugen.
Jag får fara med Josse och Ida och några fler, men jag vet inte än. Om jag stannar hemma orkar jag ju upp för att jobba imorn bitti. Och det vill jag typ.
Jag har världens bästa "jobb".

Hoppas jag får sommarjobba hos Anna. Hon sa nåt om arbetsförmedlingen, att de kan betala. Jag kommer ändå vara där hela sommaren.

Jag ska klura vidare, det känns ju lite tråkigt att vara hemma hela kvällen, men jag skulle ju kunna jobba annars!
Kanske jag får rida Uckydoo...!

Nu har vi engelska, och ahr man gjort klart alla moment får man vara ledig från frisörtekniken. Vilket jag inte är. Jag är ändå peppad dock. Jag måste klippa klar min damdocka, lika längder. Sen rulla Curlers och nåt mer.

Ajja, nu ska jag kolla in på Pixbox.
Love /M.

Buss på, mamma!

Mamma följde med en tväris till stallet idag, och som vanligt försöker hon sätta sig in i stallsnacket.
Så jag fick förklara lite om lösa skor. Som R har.
Då ringde mamma till K och pratade lite sådär snällt. Fast bestämt under ytan. Tydligen var allt snart fixat. Tur man har en mamma som kan tjata lite för en.


I miss R. Känns som tusen år sen jag red, det var typ förra veckan. Men jag saknar henne oerhört.
Love /M.

Lite roliga kommentarer idag

Ann-Sofie: "Den enda gången håret på huvudet reser sig, är på julafton när jultomten tar fram spindeln!"
Mamma: "Har du sett Katten Yogurt?" Det skulle vara Katten Gustaf annars ;P

Har varit på stan idag, och shoppat lite. En huvtröja (killmodell, ehe), en kofta och en ny bh. Extrapriiiis.
Vi missade bussen idag, jag och Carro sprang som attan fast det var halt. Såklart for bussen just när vi kom fram. Vi gav fingret åt den lilla skiten som körde. Carro tyckte att han skulle gå och dö.
Hehe.

Har just sett Grey's. Ganska komplicerade liv de lever i den där serien. För att vi andra ska få skratta åt deras misstag. Eller gråta med dem.
Jag vet att de inte finns på riktigt!

Josse har blivit sämre igen, så hon står inne och R får stå ute. Maria tyckte att hon blivit jättemkt piggare på morgonen. Inte sådär stel som förr. Kanske är det betfor´n som kickar in.
Nä, nu ska jag snart sova. Behöver ta igen lite sömn.
Love /M.

Bra jobbat!

Jag vill bara slå ett slag för Hundrondellen! www.hundrondellen.se
Ni gör ett fantastiskt jobb, som ger hundarna en andra chans. Så, adoptera en hund från Spanien eller Portugal!
Så söta!
Jag vill ha allihop, och bara krama dem i evighet.

Källkritik

Värt. Väldigt värt.Jag vill sluta nu. Jag vill gå på staaaan.

Datakunskap

Uppdaterar sidan igen. Jag är värsta räzeeeer-bloggaren.
Tvivelaktig stavning där.

Och jag blir så glader av kommentarerna, typ en per dag! Wie!
Tack Anna, och Josse!

Nu ahr vi datakunskap, inte så roligt, vi har prov v 15. Känns inte så värt.
Och vet ni vad jag vill göra?! ÅKA SLALOM!

Vet inte om jag sa det, men på lördag har jag utsläppet. Och jag ska mocka och fixa mat till Barino, så fixar Linda åt det åt mig på torsdag. Hon ska bort i helgen, och jag ska på Zoo Tour.
Zoo Tour kostar 150 spänn! Shiet!


Ajja, nu ska jag jobba... Göh.
Love /M.

Onsdagmorgon

Ja, sov alldelens för lite. Känns som om jag behöver minst 10 timmar för att vara utvilad. Såg Gossip Girl och The Starter Wife igår kväll, det var bra. Hann med att fixa naglarna där medan, korta och blanka.
Inte så peppad för idag, först har vi An-So, Hår och Kemi. Det är iaf vad boken heter, minns inte vad själva kursen heter. Sen har vi datakunskap. Döda mig låååångsamt. Eller så inte. Vi hade Excel förra gången, och förrförra. Så tråkigt att jag ville gråta en skvätt.
Idag har jag ingen mascara, på tal om ingenting. Känns bra. Jag får ändå inte snyggare ögonfransar av att ha mascara. Tycker jag iaf. Bara man har foundation som täcker över resten av skiten så!

Nu kommer An-So. Och Tanya. Vi ahr typ en massa prov efter lovet, inte kul. Hud och Hår, datakunskap och naturkunskap. Och sen har jag ett matteprov som måste göras nån gång.

MEN, idag ska jag shoppa! Jag hade ju fått en del pengar, på min födelsedag. Jag måste ha nåt nytt känner jag, iaf till Zoo Tour. Jag ska köpa en tröja från H&M, killtröja men vadå (A)

Fancy

Red Fancy på hoppningen, pigg som vanligt då det vankas hinder. Hade lite problem med vägarna, men whatever!
Hon var lite för rusig i början, men läraren tyckte iaf att jag red henne ganska bra i slutet.

Just nu sjunger jag med i Nick Pitera's One Sweet Day. I'm sorry I never told you, but I thought you'ld always be there.

Fint! Jag måste ringa Katarina F, jag saknar sången! Men jag glömmer jämt.
Känns lite.. Ja, nervöst att ringa.

Det blir Zoo Tour på torsdag, med Helle. Fick byta mitt intag på tors mot Linda's lördagmorgon.

Hoppning

Idag har vi hoppning, jag hoppas jag får Deviz, som förra gången. Han tyckte det var roligt att hoppa.
Eller möjligen Floyd, han är för härlig att hoppa. Han lyser upp när han ser ett hinder, särskilt när man ridit dressyr innan!

 
Ska blir kul!


Bilder tagna från Skellefteå Ridklubbs hemsida.

Sjukgymnasten

Nu har jag kommit till skolan, mitt i rasten, tackochlov.
Den här sjukgymnasten var bättre än den förra, nu vet jag vad jag kan göra för att det ska bli bättre. Bör bli bättre, iaf.
Och nej, Anna, jag skojjade bara om knäoperationen. Jag har tydligen inte fel på knäna, utan på fötterna. Så det blir nya skor, såna där "bra" men dyra skor. Hoppas att de inte är fula.
Han sa att kanske om jag tar det lugnt, så kommer snedvridningen bli bättre, och jag kanske kan börja springa och röra mig normalt igen! Leendet på mitt ansikte!

Så, streching. Jag är tydligen väldigt stel i låren. Ehe.
Och så kanske jag ska börja simma. Eller, jag SKA börja simma. Nån som vill börja med mig, sådär en gång i veckan?

Love /M.

Se upp!

När jag skulle till stallet, så halkade jag just utanför dörren. Väldigt kul. Jag tror till och med att jag skrek till.
Så jag satte upp en väldigt fin lapp på dörren. "Se Upp! HALT!" Dessvärre tror jag att mina stallmedmänniskor kommer upptäcka den lappen just när de linkar in, blåslagna, efter att de fallit pladask på isen.
Nåja, jag gjorde iaf något för att hindra deras öde att likna mitt. Jag tror jag kommer få ett blåmärke. Jag tittade efter, genom att dra med mina byxor, under knäna. Tur att ingen kom in i sadelkammaren just då, och såg mig där iklädd endast trosor.
Jag är lite konstig ibland, tror jag.

Det är ganska roligt, att R står alltid i hagen utanför stallfönstret. Man ser en stor beige mage, och knackar man på ser man en stor mule som försöker känna ens doft genom fönstret.
Hon är söt, den där hästen.

Nu ska jag sova, imorn hoppas jag på goda nyheter från Sjukgymnasten. Eller en knäoperation. Bara jag blir bra.
Jag saknar att springa.
Åh, gud, hoppas jag inte måste på en Zon-kur, och vila i en vecka. Vila, finns det nåt värre?

Love /M.

Nick Pitera

Hans "A Whole New World". Alltså jag höll på att dö när jag hörde den.
Kolla in på youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc

Och hans One Sweet Day.
Buhu, vackert.

Ej anmäld sjuk

Idag mådde man inte så bra när man vaknade. Och när Sanna väckte mig igen vid halv åtta trodde jag att jag skulle svimma. Bara för att göra en jävla fläta. Sen började vi bråka jättemkt för att hon hade min tröja, och ni vet hur det är. Jag skrek att det enda som hindrde mig från att komma och rycka ut hennes fläta var att jag måste ta mig ur sängen först. Då vann jag. Tror jag.
Vi brukar inte bråka länge, jag försöker vara långsynt men det brukar inte hålla i så länge.

Så man klev upp ur sängen där vid tolv, såg American Pie Naked Mile, och gick ut med Hedda. Vi var och gick i skogen, skitfint ute just nu! Det har snöat jättemkt i natt, men det är ganska hård skare under. Man kunde gå på skaren överallt, det var härligt.
Så vi tappade bort oss i skogen och utforskade lite. Sköjj.
När jag kom in gjorde jag våfflor! Mihihi.

Vi skulle egentligen ha matteprov imorn, men pratade just med Carro. Vi har inte ens vanliga letioner imorn! PROV FLYTTAT, YIPPIE!
Hehe, jag hade inte gjort klart kapitlet ens, har suttit och pluggat en massa igår och idag.

Nyss såg jag Jumper, med skitsnygga Hayden Christensen! Och söta Max Thieriot!
Lite skruvad men rolig film.

 
Gosh. Särksilt Hayden. Gosh.
Han var med i Life As A House, som jag pratade om. Nu vet ni varför jag gillade den (A)

Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske se en film till.
Love /M.

Lång natt

Det började då med att vi skulle ha årsmöte idag, och sen träffas på Tatung för ätta fira att Katrin fyllt 40 år. För typ ett år sen ;) Iallafall.
Men det vart inget, men Zemen ringde och frågade om jag inte ville följa med till stallet ändå. Jag, Linda, Sandra och hon. Det verkade ju skoj, så jag sa ja.

Vi fick vänta minst 35 min på vår mat. Jättekul. Jättebra service.
När vi ätit klart, och pratat en massa, for vi hem. Sandra sa att vi kunde se en film hos henne, men Linda for hem.
Somnade vid sjusnåretdär på morgonen, vi såg film och sjöng Singstar. I flera timmar. Min röst var paj=)

Jag sov hos Sandra och sen där vid halv tolv pallrade jag mig ner till stallet och mockade. Nu är jag hemma och går runt som en zombie. Ehe.
Men det var ändå kul=)


Jag fick med mig Anna till stallet igår, och hon fotade en massa på mig och R.
Kolla in!
http://www.pixbox.se/alb_show_id741900_page0.html

Roligtroligt. Ska väl se om jag får på nån film typ Ratatouille. Eller så går jag ner och ser å tv=)
Love /M.

Hemkväll

Vi började på Tatung, sen for vi till Sandra. Nu har vi sjungt Singstar i nån timme. And it goes on..
Skriver mer imorn när jag vaknat!

Life As A House

Jag kan inte låta bli att älska den.
Huhu, gud vad jag älskar den. (Han är så snygg!)
Idag har vi haft idrott. Vi började att göra en massa jobbiga, fast ganska roliga, övningar. Sen spelade vi fotboll.
I typ en timme. Lr två, kanske en kvart. Jag tappade helt begreppet om tiden, och det var inte så kul.
Vi spelade och spelade, och jag blev räddare och räddare. Seriöst, jag trodde jag skulle få en boll i ansiktet. Hela tiden.
Och jag gjorde ett självmål, yey me!

Ruffa har en lös sko.

Nu ska jag nog se Clueless, lr nån annan film=)
Love /M.

One could go crazy for less!

Dumma, sega dator! Den låter och låter men inte får man nåt gjort!
Jag vill ju se Ratatouille!


DAHHHAHAAHAHHAGAAAA!

Känner mig lite skyldig..

Mot Lilla R. Har inte varit så aktiv den här veckan. Och så är det skitväder. Fan.
Tydligen så hade hon inte fått nån mat igår när jag "lånade ut" henne, och så stod rockarden mitt på infarten.
Nice. Jävligt nice.

Ursäkta mig, men ibland måste man få prata av sig.
Maria tycker att R har blivit så mkt piggare sen jag började ta hand om henne. Och att hon är gladare=)
Jag håller med, i början var hon inte speciellt rolig alls. Men nu <3


Insläpp

Var lite sen till stallet ikv, men det var ingen fara. Linda och Maria var där och vi snackade om lite allt möjligt.
Imorn har vi idrott, sen ska vi på Tecnobalder. Himla skönt att inte behöva göra nåt speciellt seriöst.
(Hoppas jag iaf!)

Nu är jag rik, vad ska jag spendera mina pengar på?
Jag tror jag ska behålla dem ett tag.

Idag har jag sett Simpsons The Movie, hehe.

image64

HIHIH! <3


Dagen började inte för bra, men så vände allt när jag fick... Dadada!


image63

Förtydligat: 1350 kr + MakeUpStore Sminkning + Mascara + Resväska + Buzz Mega Quiz + Bok + Godis
Hhihihiihhihihihihih.
Jag började typ gråta när jag såg 10 hundralappar på sida 17 i min bok!

Nu ska jag ner och äta tårta!

Ikv blir det tårta!

Mums, jag ska föräta mig på tårta idag! Mohaha! När Mamma fyllde år åt jag mer än 5 bitar.
Jag har engelska och frisörteknik idag, jag skulle helst stanna hemma och sova men.

Grey's Anatomy

Föjt serien typ sen dag 1. Jag gillar inte blod och sånt, men för den här serien står jag ut.

image62

Hrmp!

FUCK THIS FUCKING SHIT!
Japp, här hade man skrivit värsta långa inlägget. Sen svarar tydligen inte internet, så allt stängs av.
Kort om vad jag skrev;
- Idag har jag varit på Srk och ridit. Jag red Cornelia.
- Vi har gått en tipsrunda ända från vitberget.
- Jag var inte till R. idag.
- Mitt hår är tråkigt.
- Jag fyller 17 år imorn.

Nu blev man ju världigt motiverad att skriva någonting.

 Bara för att de är så söta.

Jag känner mig lite nere, det är skola imorn.
Man undrar ju ibland vad som händer med ens liv, om man gör rätt sak. Eller vad man passar som. Jag mår illa när jag tänker på det. Jag vet att jag kommer bli bra, men jag orkar inget när det går dåligt. Och jag vill bra nu. Jag måste träna, men vet vill träna när det går dåilgt?! Det enda jag vill träna på just nu är att rida.
Det är något man kan träna i evigheter.

Främmande

Jappnu är vårat främmande här. Var kommer det ordet ifrån egentligen!?
Snälla, men ack så tråkiga. Tur att jag ska sitta här uppe och gömma mig. Och så ska jag se Gossip Girl.
Kl 20, på 5:an om jag inte har fel.

Jag fyller år om ca... 2 dar. Eller en dag om man inte räknar med idag. Eller noll dagar om man inte räknar med idag och imorn. Ehe.
På torsdag iaf.

image60

Två idag + Två imorn

Ridturer alltså. Först R idag, hon var lite tittig, och blev Såååå rädd för en bro där bilar kör över. Hon har fan gått under den där i flera år! Sötcp-häst.
Och sen red jag Deviz på ridningen, vi red nästan in i väggen! Hehe, han tyckte det var jobbigt att svänga, men jag fick koncentrera mig lite och så gick det. Jag fick honom i hyfsad form. Hehe.

Sen var Linda lite upprörd idag, så jag gav henne en kram. Så söt hon var=) läser du det här så HEJ LINDA!=D
Jag tror inte hon gör det, men.

image59

Den här galna hunden skällde på mig när jag kom hem!

Jag har typ fått lite läsare, jag är något stolt! Yes, en kommentar när jag kommer in!
Hoho!Gash

Imorgon har jag en lektion, alltså slutar jag vid halv tolv. Det blir skönt, ska till R. sen och så blir det ridning på kvällen!
Det blir att locka det lilla hår jag har imorgon, har inte haft det än nu när jag har page. Kommer bli en boll! Hehe.
Känner mig lite trötter såhär framåt kvällen, men jag ska snart sova. Måste nog kliva upp lite tidigare imorn om jag ska hinna locka håret.

 Jag blir snart moster för tredje gången!
Love /M.

På tal om min födelsedag

Så önskar jag mig;
- En sminkning på MakeUp Store
- En väska från Åhléns
- Trehundra kronor Halebop refill
- Kläder


(Välj själv på listan och skicka sedan hem din present till mig. Inslagen!)

Ehe.

Ps.

Jag glömde säga att jag blev blöt om fötterna idag. Och jag glömde säga att det rinner floder längs vägarna idag.
Jag tror det har ett samband.Jag fyller 17 år nu på torsdag. Då är det bara ett år kvar tills jag fyller 18.

Konstig måndag

Då var det skola igen då! Vi hade en schemabrytande dag idag. Alltså, vi bryter schemat.
Vi skulle höra på en föreläsning om Spelberoende. Alltså alltså, om beroende av spel. Typ dataspel. Typ som killarna på våran skola är.
Fast killen som skulle föreläsa valde att skita i våran lilla skola, och lämna oss undrande. (Ursäkta, jag vill inte vara dum, ifall du körde av vägen eller om din farmor dog.)
Så vi svarade på en del enkäter ist. Frågor som "Tror du att andra människor kan läsa dina tankar?" och "anlägger du bränder?" var vanligare än man kan tro.
Och sen gjorde vi ett IQ-test. Jag kan säga att jag var väldigt smart. Jag klarade det fort, och jag är inte sarkastisk. Inte, sa jag.
Det var dumt, alla dessa frågor kändes som ett korsförhör. Det mesta av enkäterna var för forskning.
Men en var till skolsköterskan. De har oss under uppsikt. Så vi inte anlägger bränder. Eller ser saker som andra påstår sig inte se.
Jag är seriös!


Jag är väldigt elak idag, hela det här inlägger osar av elakhet. Det droppar elaka små droppar ur det.
Herrskap och Häxor-boken lär mig såna här formuleringar. Jag gillar det.

Imorgon har ja svenska, sen ska jag gå till Ruffa. Och sen ska jag på ridningen.
Idag gick jag till Ruffa, men så behövde jag göra nr2, så pappa fick hämta mig. Jag ska dit snart.

Love and Hate /M.

Jag, Josse och Ruffa

Ruffa var ju lite knasig, hon har varit det på senaste tiden.
Vi körde iaf, det var ett tag sen. Jag känner inte för att skriva något egentligen, för det är skola imorn.

Jag fyller år på torsdag, jag kanske ska ha en liten tjejkväll näst-nästa vecka, så ni vet. Vi får väl se!

Muffins!

Jag har bakat chokladmuffins som jag ska bjuda Josse på. Fast jag gjorde ett mindre misstag när jag bakade, men det blev gott ändå!
Jag har just kollat på Jeff Dunham.. Dot coooom.
Ehe. Ni fattar om ni ser den här x)

http://www.youtube.com/watch?v=knoTXmucBTM

Jag kan inte låta bli att se, fast jag kan typ allt utantill!

Can't Buy Me Love

Såg just filmen Canät Buy Me Love, och gissa vilken chock jag fick när jag såg att McDreamy var med!
Otroligt töntig och söt, med allt håret på ända.

image57 
Har inte varit ett så stort fan av honom i Grey's Anatomy, nog för att han är bra och allt. Men Karev slår ju allt (A)

Skidor med hunden

Ja, det gick sämre än vanligt. Hon brukar vara ganska pigg på att springa, men på vägen där vi "ökar" var det grus/is. Inte det bästa, skidorna hakade fast och jag höll på att ramla=)
Sen på hemvägen vill hon knappt gå, hon brukar inte vilja gå hem faktiskt. Så jag fick typ hålla upp det där repet, plumsa fram med skidorna, akta hennes tassar och allt.
Jag blev lite suri.

 Fast sen var hon rätt gosig, så nu är vi vänner=)

Boktips

Gash. Har just börjat med Terry Pratchett's bok Herrskap och Häxor.
Jag kan inte låta bli att gilla dem, utförliga och annorlunda. Finns det nån som trollar med orden bättre?

image55 Sen är ju framsidan lite udda oxå=)

Vi skulle just beställa kläder från H&M, mentydligen "kan man inte logga in". Enligt mamma.
Jaja, jag orkar aldrig med sånt där, det spårar bara ur.

Ingen slalom för mig idag

Synd där, men det blir på måndag! Jag och Nico i vitbergsbacken ;) Se upp!
Det blir att snällt promenera till stallet och mysa lite där.
Pappa och Sanna kommer hem om kanske två timmar, de var typ i Luleå nu.
Imorn blir det stallet hela dan, med Josse=)

Okej, nästa vecka är det skola. Och datorfri vecka oxå.


Måndag: Frisörteknik hela dan, och kanske slalom med Nico på kvällen! Wie, då kanske Anna och Helle vill följa! Om de orkar efter den här helgen i Malå!
Tisdag: Typ svenska, och ja just de! Räkna matte hemma!=D Sen ridning på kvällen! Då hinner jag till Ruffa innan ridningen oxå!
Onsdag: Friluftsdag, halv elva ska vi vara på Srk. Yes! Ruffa sen.
Torsdag: Engelska och frisörteknik. Jag fyller 17 år! Intag kl åtta.
Fredag: Idrott och Naturkunskap. Klassfest. Får väl se hur det går med Ruffa den dan.
Lördag: Stallets årsmöte, och sen äter vi på tatung! Ruffa.
Söndag: Ta igen mej kanske? Ruffa.

Japp, det här är ganska mkt. Tycker jag iaf!

image54


Nu är jag trött och flummig

Så jag ber om ursäkt för det här inlägget, jag lider av lite hästabstinens, jag har inte ridit på två dar. Och jag klappade bara på R. idag. Miiihihhiii. Miss her already.

Imorgon måste jag rida! Måste! Hon får betfor och blir pigg och så rider jag inte ens.
Tack till Birgitta, hon är en ängel. Och hon trodde att jag pratade till hunden när jag ropade till henne!
- Birgitta!

Love/ M.

Träffat lite folk

Det har jag gjort idag. Närmare bestämt Anna, Helle, Nico och Anders. Japp, they're back together. Som jag sa; Meant to be. Nä, nu ska jag sluta med den här svengelskan, det är töntigt, jag vet.
Som min kära syster alltid påminner mig om (A)

Och våran jeep (Ursäkta det här, men JÄVLA KUK-maskin!) funkade inte idag. Man börjar ju bli smått less, den har nåt fel. Så man gick till stallet med vovven, med förhoppningar om att slippa gå hem. Åh nej, tyvärr.
Mina ben måste få återhämta sig, jag är för aktiv just nu!

Min syster fyller 15 år idag, jag har köpt en present. Något stolt över min påhittighet, ehe. Jag tänker inte säga vad jag köpt här, man vet ju aldrig vem som snokar! Fast jag kan säga att det börjar på U.

Mihi, nä jag börjar bli lite trött nu. Av allt det här promenerandet.

 Love/ M.

Jag orkar inte mer!

Gå, gå och gå, det är vad jag har gjort de senaste dagarna! Pust, mina ben är helt slut!

Travkväll i Umeå

Jag vaknade nyss av att mamma for till jobbet, och min lilla vovve hoppade upp i min säng. Förr tyckte hon inte alls om att sova i min säng, men nu så går det. Det är bara det att hon tarupp så mycket plats, och lägger sig så att man inte får något av täcket. Cute little dog!

image52

Igår följde jag då med till Umeå, i bilen var det jag, Anna, Åsa och Hampus. Och lastade i bilen stod Grimaldi och Vickers Gamma. Order by Numbers fick typ skjuts av nån annan.
När vi kom fram till Umeå, var vädret rätt så bra, men när viskulle hem så var det typ snöstorm (A) Jag sov bort det mesta av resan, men Anna var jätteduktig. Hon tyckte inte om att köra när det började bli halt.
Och nån himla traktor/plogbil försenade oss med 40 min.

Det gick väl sådär i loppen, de sprang på väldigt bra, Anna fick väl in 5000 kr iaf. Jag tror Grimaldi blev 5 eller 6, Vickers Gamma typ 4 (av endast 6 startande) och Lorden (Order by Numbers) blev diskad för att han galopperade.
Fast jag kanske minns fel.
Helle var där oxå, med Frodo och Lana. Lana Pisslina.
Och vilket blåöga Helle har ;)

image53

Jaja, nu ska jag typ äta frukost och se lite på tv. Sen ska jag in till stan, min syster fyller 15 år idag. Fast hon är i Haparanda med pappa och hälsar på vår syster och hennes barn.
Så hon får presenten imorn. Undrar om jag kan få nån med mig till stan?=)

Love /M.

Nu bär det snart av!

Snart kommer Anna, vi ska till Umeå ikv.
Idag GICK jag till stallet med H. Det tog väl bara två timmar fram och tillbaka ;S Mina ben var inte så pigga efter det.
Och Hood var ganska nyfiken i stallet.

Fartfylld dag, igen.

Imorse vaknade man kl 8, av sig själv. Fast å andra sidan la jag mig vid 21.
Sen for jag och Linda till travet i det sköna vädret! Järvsösjefen travade på riktigt bra, knep sista pengaplatsen.
Han är för söt=) Sen startade Cupido Accent, Annas nyfördärv oxå, men vi for innan han skulle starta.
Jag red R utan träns och sadel idag, hade bara en grimma och grimskaft att styra med. Men jag höll knappt i dem heller. Hon gick jättebra! När jag skrittade fram var det då ingen skillnad, hon var nästan bättre då.
Linda följde mitt exempel, fast hon hade lite svårt att få stopp på sin rääääserponny.

Sen gick jag för att tjata lite på Katrin om att köpa krafft till Lilla R. Hon börjar behöva något i magen som jag rider henne (A)
Och då sa Katrin att vi har betfor inne i foderkammaren, och att hon ska köpa havre. För att ge henne lite energi. Hon behöver ju inte så mkt näääring till stormagen=) Med betfor och havre får jag en piggelin liten häst!

image50

Jag har hittat så mkt fint på Royal, jag vill till exempel ha ett nytt schabrak. Mörkblått med guld helst! Så det matchar hennes blå grimma.

Ikv ska jag äta kladdkaka!
Jag åt just på lite ostkrokar, men mitt i en tugga kom jag på att det är transfetter i dem! Man känner igen transfetter på om produkten är knaprig. Typ som chips och fabriksgjorda kakor.
Inte för att jag bantar lr nåt, men transfetter är tydligen inte bra alls.

 Mums! Gör man den själv vet man ju iaf vad som är i.

Godisgris

Godisgris

Sweet, men hon åt upp alla korvbitar som jag hade i en påse i hallen. Inte riktigt så hon skulle få dem.

Gossip Girl

Jag älskar serier, idag var det Gossip Girl. Imorn så är det Grey's Anatomy.
Undrar när Desperate Houseviwes börjar om?

image48

"You know you love me, Gossip Girl."

Solskensritt

Jag glömde berätta om min solskensritt, hihi. Mkt solsken här.
Lilla R. var redan inne när jag kom, så det var bra att kasta på grejerna och bege sig ut. Vi red längs tuvavägen och sen över en äng med jättedjup snö. Det tyckte hon var lite jobbigt=]
Zemen kom och tänkte jogga, så jag och R. följde med henne, hon var ganska snabb!
Fast vi satte in högsta gasen och galopperade om, hihi.

 
Jag ska göra ett nytt schema till R. Det är det gamla på bilden.

Solskenspromenad

Ännu mera solsken! Jag hörde att de har varmt i Sthlm, Zemen har just varit där och hon påstod att hon hade kort kjol och t-shirt! Hur är det möjligt?! Här har vi fullt med snö, typ -5 grader. Fast med solen på detta är det som en dröm=)

Var ute på promenad med Heddelini, plumsade med powerskorna i djupsnön och njöt av solen. Faktiskt riktigt härligt!

image44

Liten skogsbild från förra året, hon får alltid sånt där gulligt snöskägg=)

Solskensdag

Morgonen började med att jag klev upp. Haha, Anna kom och hämtade mig vid 20 över åtta, och klantig som jag är så hade jag glömt hästkläderna i tuvastallet. Vi skulle köra och hämta upp dem, men pratade så mycket att vi glömde det. Så istället för att vända om, for vi till Royal Hästsport. (Ligger just vid travet)
Hon köptenya ridtäckbyxor åt mig! 549 spänn! Och jättegosiga fårskinnssulor som jag har i mina ridskor. Som en födelsedagspresent, fast jag jobbar typ av det lr hur man säger=)
Ho är bara för snäll!

Jag är ju där och hjälper till hursomhelst, det är ju jättekul!
Imorn startar Järvsösjefen och Cupido Accent på hemmabanan på lunchtrav, jag drar med mig Linda. Vi är typ peppade=)

Torsdag blir det att fara till Umeå och starta hästar, blir råskoj! Helle ska typ dit oxå=D
Nån dag ska vi åka slalom oxå=)

Det var planeringen.
Mirella vill att vi ska komma upp till henne nån dag på lovet, eftersom hon har tid då. Pappa vill verkligen, men jag kan inte och Sanna vill ta med sig en kompis. Men dream on, S.
Känner mig lite skyldig mot pappa, och visst skulle det vara kul att träffa Mirella, men jag hinner bara inte.
Jag har viktigare saker för mig än att träffa en syster som inte brytt sig om att ens försöka hälsa på i ett antal år.
Jag är elak, jag vet.

Det är jättehärligt väder idag!


Love /M.

Dagar att se fram emot!

Nu är jag hemma. Det var pinsamt att åka buss idag, jag tänkte "testa" använda mitt skolkort fast det inte är en skoldag. -Pip- Inte skoldag.
Ehe, ops!

Hos Gina var det som vanligt, vi pratade på som vi brukar. Hon har roliga och bestämda åsikter, vi pratade om yoga och religion. Inte sånt jag pratar om ofta, men det visade sig att hon är ganska religiös.
Fick en att tänka efter lite.
Haha, och henens miner. Jag satt och log och skrattade även om vi pratade om allvarliga saker.
Fast ingen slår Birgitta i minspel och kroppspråk! Kommer att sakna henne när hon flyttar Daisy i sommar...
Crazy-Daisy=)

 Uckydoo

- Imorn blir det att fara till Anna, tidigt på morgonen. Hoppas jag får rida Uckydoo (A)
- Onsdag är det typ lunchtrv i Skellefteå, jag och Linda ska dit. Sjefen ska starta!=D
- På torsdag följer jag nog Anna till Umeå, hon ska starta lite hästar där!

  
Grimaldi                     Järvsösjefen


(Bilder från Anna Johanssons hemsida.)

Virrig dag

Men det blir nog bra i slutändan. Jag ska till Gina strax, och chilla lite =) Hon är jätteschysst, vi är värsta bra kompisar och hon är typ 40!
Jag skulle egentligen ha varit och jobbat hos Maama, men när hon ringde i morse så sahon att jag kunde sova lte längre, och att hon skulle hämta mig senare. Halv tio ringde jag upp, och det fannstydligen inte mycket att göra.
Stackarn hade mockat alla boxarna själv, när jag kunde ha hjälpt till!
+ Att hon frågade om jag vill ska sommarjobb hos henne (Via arbetsförmedlingen!) Jippie!
Jag har velat fråga, men jag trodde inte att hon behövde hjälp=) Lr inte at jag kunde få betalt iaf. Bästa sommarjobbet verkligen!

Jag skriver mer sen, min buss går straaaax...
Love /M.

Jeff Dunham

Den här killen är bara för bra, har du inte sett hans bugtalarkonster så kolla in snarast! http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go


Min favorit är Peanut (A)
"My god,you're fast! It's like you know!"

image40

Och sen måste jag ju bara säga att Stephen Lynch är en av mina favoriter.
"Who's the openingact now, biatch?"

Härliga sommar!

Härliga sommar!

Den här bilden tog jag förra sommaren, den betyder sommarkväll för mig.

En liten tanke

Inte för att någon läser min bogg, men jag behöver hjälp. Jag tänker sjunga en sång på skolavslutningen, men vad ska jag sjunga?
Låten ska vara fin, rätt lugn, och helst inte handla om vintern. HÖHÖ.

Lite förslag:
Here you come again - Dolly Parton
Cages Bird - Alicia Keyes
Eller nån annan snyftlåt som ska ta alla med storm. Jag har min revansch att tänka på.

Love
/M.

På tal om att jag är stolt över mig själv

Jag blir väldigt lätt glad, om det händer något positivt, minsta lilla, kan jag leva på det i flera dar.
I början skrattade jag nästan åt mig själv, men det är egentligen en väldigt bra sak! Man blir ju glad!
Fast om det händer något tråkigt, eller om jag får motgångar, så sitter det kvar ganska länge oxå..
Jag är de tusen känslornas flicka.

T.ex. om man har stått hela dagen och fönat sitt jävla dockhuvud, och allt bara skiter sig. Då mår man piss, promenerar till stallet och sen träffar man Lilla R. och -Poff!- Allt är bra.


Jag är ju en fisk, det slår alltid lite slag i huvudet av alla känslor=)

Nä nu!

Jag måste börja skriva om nåt intressant. Inte orkar jag med nån modeblogg, och det ä inte ens SÅ roligt att ha en heller.
Jag gillade mitt inlägg om mina framtidsmål, det kändes lagom vuxen och förståndigt. Fast jag fattar inte hur jag ska genomföra allt, jag är inge vidare självständig eller vuxen. Jag är stolt över migsjälv om jag handlar äpplen på Ica, eller typ åker buss själv.

Okej, tillbaka till inläggen. Kanske jag ska lägga in lite av mina vackra dikter? (A)
Hey, could give it a shot!


Solen skiner in mellan träden
mellan trädens grenar syns strimmor av ljus
över den mjuka vägen
Och jag vet att allt är stilla
Förutom jag
Andetagen river mig i halsen
och benen värker av rörelse
Tankarna blandas med bruset
av mitt blod som dundrar runt i min kropp
Snabbare springer jag
utan att hindras av rötter och stenar
som korsar mig väg
Snabbare och snabbare
Likt livet själv


Jag har knäproblem just nu, men jag älskar att springa. Det ger en sånt självförtroende, och man blir snabbt beroende av det. Att utmana sig själv.
Jag skrev den som för att beskriva känslan.Raggsocka

Raggsocka

Jag gosade med Hedda igår, men efter ett tag blev hon less på mig.
Hon klev upp och lade sig demonstrativt två meter bort med ryggen mot mig. Jag kände mig rätt så dissad.

1000 Places To See Before You Die

Gash, jag bläddrade lite snabbt genom boken. Aldrig att man hinner se alla de 1000 ställena, men jag skulle gärna försöka.

Thomas:
- "Men jag har ju redan varit i Bureå!"
Haha, "CHECKA AV PÅ LISTAN!"
Jag är road av hans lilla kommentar.

Vet inte om jag skrivit något om det här, men jag har gjort en lista på saker jag ska göra i mitt liv.
1. Bo utomlands och jobba utomlands. Helst typ nåt någorlunda varmt och kulturrikt ställe så man får uppleva spänning!
2. Göra en tatuering. Det ska inte vara första bästa dödskalle, utan det ska vara någonting som verkligen beskriver mig. Alltså det jag är.
3. Äga en hund och en häst. Ja, går väl inte att missuppfatta.
4. Rida islandshästar på Island. Tjo! Ute på hästryggen i några dygn och rida genom den isländska naturen.Det var några mål. Måste tillägga att jag vill resa till Skottland, Grekland, Cypern och Australien oxå.
Ja, just det. Jag ska oxå ta gesällprovet för frisör när jag gått ut, men det är jag nervös för redan så jag försöker undvika att tänka på det.

Love
/M.
Och Lilla R. förståss.

Du tog priset

Om jag någonsin sagt att jag galopperat snabbt med Ruffa förr, den här ridturen tog priset.
-Zwoooooooooocccccccchhhhh!-

Har just klippt syrran,.

Busted

Jag gillar dom, det är egentligen bara ett av de miljoner pojkbanden men man blir ju glad av dem=)

http://www.youtube.com/watch?v=fZshm4EbXtw
http://www.youtube.com/watch?v=or586_dS7aE

Höhö, ögongodis om inte annat.

Fräscht

Mhm-mmmm. Smells fecking good =)

image34
Köpte ansiktskrämen igår, får inte nog av den.Det är melodifestivalen idag, jag vet inte om den har slutat än. Jag kan bara inte se sånt, efter ett-två bidrag måste jag bara gå. Vet inte riktigt, det är egentligen ganska kul att se, men jag måste bara gå.
Hoppas nån bra vinner iaf! ^^

Var tar pengarna vägen?!

Jag är alltid pank, av någon underlig anledning. Eller så kanske den är rätt så solklar.

Nu ska jag faktiskt snart åka till stallet och mocka lite skit. Mohaha.
Näe, det gör jag så gärna för min Lilla R. Har köpt Biotin till henne oxå, det ska tydligen vara bra för pälsen och hovarna, hon har jättetorr päls.
And she lövs it <3
Feel the flow. /MEn tur på stan

Drog med mig Anna på en sväng in till stan.
Köpt myskläder och mascara - H&M's faktiskt!
Weird jag vet, men den var jättebra!

Igår tonade jag håret med färgen Mörkblond från L'Oréal Casting Gloss. Blev en klar förbättring kan jag säga.
Aldrig ska jag någonsin försöka mig på att aväfärga håret blond igen. Okej, först två "hemmaavfärgningar", sen minst en avfärgning på skolan, typ två olika färger och en nyansering ledde fram till att jag ångrade mig djupt.
Tack och lov att det är över nu!
Slipper gå omkring som om jag hade hö på huvudet.


image32

Tråkig bild, men det får duga.
Myyyströjor <3


Play it cool /M.